Vacature (assistent) bedrijfsmakelaar

Wie komt ons team versterken?


Wil je voorop lopen in ouderwets vakmanschap, service en de nieuwste technieken? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken!


Brockhoff Makelaars is een dynamische organisatie bestaande uit een enthousiast team. We zetten ons in een prettige werksfeer in voor waardevol en vakkundig advies aan onze opdrachtgevers.
 

We zijn een breed makelaarskantoor, gevestigd tegenover het Stadshart van Amstelveen. Met specialisten in de bestaande woningmarkt, bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw en vastgoedmarketing.

Ouderwetse vakkundigheid combineren we met de modernste technieken. Dat is waar we goed in zijn. Samen met ons netwerk dat al bijna 50 jaar bestaat, maakt dit dat we met veel plezier met de marktontwikkelingen meegroeien. Niet voor niets zijn we in 2013 landelijk uitgeroepen tot ‘Woningmakelaar van het jaar’, in 2014 genomineerd als ‘nieuwbouwmakelaar van het jaar’ en in 2016 wederom genomineerd voor de ‘jury award’.


Onze afdeling bedrijfsmakelaardij is actief op het gebied van commerciële verhuur, verkoop, aanhuur, aankoop, advisering, marketing en taxatie van bedrijfsmatig onroerend goed in Amstelveen en groot Amsterdam. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers, vastgoedondernemingen, beleggers, gemeenten en woningcorporaties. Kwaliteit in de dienstverlening aan hen staat bij ons uitdrukkelijk voorop.

Wij willen ons team en activiteiten verder uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste, ervaren en representatieve: 

BEDRIJFSMAKELAAR (full time)


Ben je ambitieus en neem je graag initiatief? Heb je relevante werkervaring en combineer je sociale skills met zakelijk inzicht? Ben je zelfstandig, maar tegelijkertijd een teamspeler? Solliciteer dan snel!
 

Samen met onze collega bedrijfsmakelaars kom je terecht bij een ondernemend kantoor: we hebben veel activiteiten voor onze opdrachtgevers en mogelijkheden tot geografische uitbreiding.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • bij voorkeur minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als (assistent) bedrijfsmakelaar
  • lokale kennis van de regio Amstelveen en groot Amsterdam en weet de weg rond Schiphol, Haarlemmermeer en de Vechtstreek te vinden;
  • goede sociale, commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • een pro-actieve, zelfstandige en secure werkhouding in zijn vakgebied.
Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende functie, met goede arbeidsvoorwaarden in een gezellig team. 

Indien je interesse hebt in deze nieuwe uitdaging, zien wij je sollicitatie voorzien van motivatie, curriculum vitae en pasfoto graag tegemoet.


Brockhoff Makelaars
T.a.v. afdeling PZ

cke@brockhoff.nl

 Voor inlichtingen over deze vacature kun je bellen met Edwin Brockhoff of Bastiaan Koeman (bedrijfsmakelaar), tel. 020-5437373.

 

Large