Kudelstaart - Thuis in Proosdij fase 2

Laatste fase: verkoop fase 2 gestart!


De verkoop van de eerste fase van Thuis in Proosdij in Kudelstaart verloopt zeer voorspoedig. Bijna alle woningen zijn binnen enkele weken verkocht. Voor de laatste woningen vinden nu de gesprekken met de optanten plaats. Dit is dan ook een mooi moment om te starten met de verkoop van fase 2!Vanaf heden is alle informatie van de woningen digitaal beschikbaar via de projectwebsite www.thuisinproosdij.nl. U kunt op deze site o.a. de plattegronden en de prijslijst raadplegen.
Ook kunt u natuurlijk de brochure ophalen bij de verkopende makelaars. Digitaal inschrijven is mogelijk via www.brockhoff.nl/inschrijven. Op het formulier kunt u uw voorkeuren voor de bouwnummers aangeven. De inschrijftermijn sluit volgende week donderdag 29 juni om 12:00 uur.

Let op: als u ingeschreven heeft voor fase 1 maar geen woning heeft kunnen kopen, dan vragen wij u nu om wederom in te schrijven voor fase 2. We horen namelijk graag uw volgorde van voorkeur voor de bouwnummers van fase 2 die nu in verkoop zijn gekomen. Op die manier kunnen wij de woningen zo goed mogelijk toewijzen.

De woningen in de tweede fase van Thuis in Proosdij zijn vergelijkbaar met de woningen van fase 1. Ze liggen in dezelfde straat, dichtbij de Hoofdweg en op loopafstand van de winkels en scholen. Fase 2 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen welke aan de Zijlijnstraat komen en 7 herenhuizen aan de Doelstraat. De hoekwoningen van de herenhuizen zijn wederom zeer karakteristieke en royale woningen.


21 Herenhuizen

Op de bouwlocatie aan Doelstraat en Korfstraat worden in totaal 21 rij- en hoekwoningen ontwikkeld. Omgeven door een waterpartij waar de kinderen, bij een oerhollandse winter, heerlijk kunnen schaatsen. De woningen zijn ruim van opzet. De hoekwoningen variëren in ontwerp, wat de straat een karakteristieke uitstraling geeft. In fase 2 komen er 7 tussen- en hoekwoningen met veel variaties. De woonoppervlakten varieren van 136 tot 207 m²!
Koopsommen vanaf € 330.000 vrij op naam


22 Tweekappers

Aan de Zijlijnstraat worden 22 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. In fase 2 worden 12 van deze statige woning gerealiseerd. Alle woningen zijn voorzien van oprit en garage! Er worden twee varianten aangeboden met een woonoppervlakte van 136 of 171 m².
Koopsommen vanaf € 380.000 vrij op naam

Interesse?

Neem snel een kijkje op de www.thuisinproosdij.nl en bekijk de uitgebreide informatie van deze laatste fase. Ook kunt u zich direct inschrijven via www.brockhoff.nl/inschrijven.

Bekijk hier alvast de:
Brochure
Prijslijst

Large