Kudelstaart - Thuis in Proosdij fase 2

Laatste fase: verkoop in volle gang!
Vanaf heden is alle informatie van de woningen digitaal beschikbaar via de projectwebsite www.thuisinproosdij.nl. U kunt op deze site o.a. de plattegronden en de prijslijst raadplegen.
Ook kunt u natuurlijk de brochure ophalen bij de verkopende makelaars. De inschrijving is reeds gesloten. Indien u interesse heeft in de woningen in dit project, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan als reservekandidaat noteren en contact opnemen zodra er een mogelijkheid voor u ontstaat.


De woningen in de tweede fase van Thuis in Proosdij zijn vergelijkbaar met de woningen van fase 1. Ze liggen in dezelfde straat, dichtbij de Hoofdweg en op loopafstand van de winkels en scholen. Fase 2 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen welke aan de Zijlijnstraat komen en 7 herenhuizen aan de Doelstraat. De hoekwoningen van de herenhuizen zijn wederom zeer karakteristieke en royale woningen.


21 Herenhuizen

Op de bouwlocatie aan Doelstraat en Korfstraat worden in totaal 21 rij- en hoekwoningen ontwikkeld. Omgeven door een waterpartij waar de kinderen, bij een oerhollandse winter, heerlijk kunnen schaatsen. De woningen zijn ruim van opzet. De hoekwoningen variëren in ontwerp, wat de straat een karakteristieke uitstraling geeft. In fase 2 komen er 7 tussen- en hoekwoningen met veel variaties. De woonoppervlakten varieren van 136 tot 207 m²!
Koopsommen vanaf € 330.000 vrij op naam.


22 Tweekappers

Aan de Zijlijnstraat worden 22 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. In fase 2 worden 12 van deze statige woning gerealiseerd. Alle woningen zijn voorzien van oprit en garage! Er worden twee varianten aangeboden met een woonoppervlakte van 136 of 171 m².
Koopsommen vanaf € 380.000 vrij op naam.

Interesse?

Neem snel een kijkje op www.thuisinproosdij.nl en bekijk de uitgebreide informatie van deze laatste fase. 

Bekijk hier alvast de:
Brochure
Prijslijst

Large