Kudelstaart - Thuis in Proosdij

Laatste fase: start verkoop 2e kwartaal 2017


Thuis in Proosdij


Afgelopen jaren zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in Kudelstaart gerealiseerd. Op de voormalige voetbalvelden is de wijk Proosdij-Noord verwezen, met straatnamen verwijzend naar diverse sporttermen.

Deze ruim opgezette nieuwe woonwijk Proosdij-Noord, aan de noordzijde van Kudelstaart, is gelegen tussen de Hoofdweg en de Westeinderplassen. Op fietsafstand van het winkelcentrum van Kudelstaart, scholen en sportfaciliteiten. De karakteristieke woningtypes van het project zijn veelal omgeven door sloten en groen.

Thuis in Proosdij is de laatste fase van dit project. In het tweede kwartaal van 2017 gaan de herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen in verkoop.

21 Herenhuizen

Op de bouwlocatie aan Doelstraat en Korfstraat worden in totaal 21 rij- en hoekwoningen ontwikkeld. Omgeven door een waterpartij waar de kinderen, bij een oerhollandse winter, heerlijk kunnen schaatsen. De woningen zijn ruim van opzet. De hoekwoningen variëren in ontwerp, wat de straat een karakteristieke uitstraling geeft.

22 Tweekappers

Aan de Zijlijnstraat worden 22 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd.
Laat de straatnaam u niet misleiden, deze ruime woningen met heerlijke lichtinval zijn absoluut de moeite waard. Wooncomfort op een heerlijke locatie.


Interesse?

Klik hier voor de projectwebsite en meld u zich aan als geïnteresseerde. Zodra er meer nieuws is of de start verkoop bekend, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Large