2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Nieuw

6 kamer eengezinswoning te huur

Clare Lennartlaan 8
1187 VJ Amstelveen
32x32 house
115 m²
32x32 bedroom
3

€ 1.800 per maand


Goed onderhouden EENGEZINSWONING gelegen in de kindvriendelijk wijk Westwijk. De woning heeft een keurig aangelegde achtertuin op het zuidoosten en twee dakkapellen. De woning is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Westwijk, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Er is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein.

Bouwjaar 1996, woonoppervlakte circa 115 m². Oplevering in overleg (kan snel).

For English summary see below!

Begane grond: via de entree met meterkast, toilet met fontein en trapopgang betreedt u de woning. De woonkamer is (evenals de rest van de woning) voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens is hier een trapkast, een deur naar de achtertuin en een open keuken. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstellingen en er is een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/ magnetron, vaatwasser en een close- in boiler aanwezig.
De zonnige op het zuidoosten gelegen achtertuin is voorzien van vrijstaande houten schuur met elektra en achterom via achterpad.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer (voorheen twee slaapkamers) is gelegen aan de achterzijde en is extra ruim door het dakkapel over de gehele breedte van de woning. De tweede slaapkamer, aan de voorzijde, is eveneens ruim. De vernieuwde badkamer betegeld met grote moderne tegels en er is een ligbad, tweede toilet, wastafelmeubel en designradiator aanwezig.

Tweede verdieping: overloop met vaste kast waar de unit voor de mechanische ventilatie en de c.v.ketel in zijn geplaatst (bouwjaar c.v.-ketel 2011) er is een tweede vaste kast met de wasmachine en droger. Ruime zolderkamer met twee dakramen (vernieuwd in 2013), een dakkapel en een grote vaste kast.

De huurprijs euro 1.800,-- per maand exclusief gas, elektra en water.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning:

  • Uw bruto (maand)inkomen dient in verhouding te staan tot de geldende huurprijs per maand.
  • Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
  • De minimale huurperiode is één jaar.
  • Woning is gemeubileerd en gestoffeerd.
  • Borg minimaal twee maanden huur inclusief servicekosten.

Maintained FAMILYHOUSE in the district Westwijk with sunny garden facing southeast and sufficient parking space on public land. The property is located within walking distance of shopping centre Westwijk, schools, public transport and highways.

Year of construction 1996, residential area approximately 115 sqm, delivery date in consultation (possible in short time).

Ground floor: hall with meter cupboard and toilet with sink. Spacious living room with a beautiful laminate flooring. The sunny backyard facing southeast is fitted with a wooden shed with electricity. Light colored open kitchen fitted with several built in kitchen appliances such as: 4 burner gas hob, cookerhood, dishwasher, sink and oven/microwave.

First floor: landing, two spacious bedrooms, one provided with a dormer, modern bathroom with bath, sink and toilet.

Second floor: landing with built-in closet with central heating system and connections for the washing machine. Spacious bedroom at the front with dormer and two skylights (renewed in 2013). Central heating and hot water through c.v. boiler (2011). The house is equipped with mechanical ventilation.

The rent is EUR 1.800, - per month excluding gas/ electricity / water.

Conditions for eligibility for a property:

  • Your gross (monthly) income should be in proportion to the current rent per month.
  • Rentals are only for natural persons (not companies).
  • The minimum rental period is one year.
  • The house is furnished and upholstered.
  • Deposit minimum two months rent including service charge.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op