3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer vrijstaande woning te koop

Oosteinderweg 197
1432 AK Aalsmeer
32x32 house
129 m²
32x32 bedroom
4
32x32 bathroom
1

€ 400.000 k.k.


DE PROVINCIE VERKOOPT... vrijstaande woning met riante tuin en vrij uitzicht!

Deze ruime vrijstaande eengezinswoning is heerlijk ruim van opzet en is ideaal voor een gezin. De tuin rondom biedt veel privacy. De ligging is zeer centraal tussen het centrum van Aalsmeer en Amstelveen. De wijk Nieuw- Oosteinde met al haar voorzieningen is ook zeer nabij. De uitvalswegen en openbaar vervoersverbindingen zijn ook dichtbij de woning.

For English translation see below!

Bouwjaar 1974, perceeloppervlakte 129m², woonoppervlakte 129 m², oplevering in overleg.

Indeling:
Begane grond: de ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. De dichte keuken is ruim en heeft een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken toegankelijk waar de Cv-opstelling is en aansluitingen voor wasmachine en droger. Aan de zijkant/achterkant van de woning is een ruime slaapkamer. Vanaf de hal is de badkamer bereikbaar, voorzien van ligbad en wastafel. Er is een apart toilet met fonteintje.

Eerste verdieping: vanaf de overloop zijn de slaapkamers en toilet bereikbaar en er is een diepe vaste kast. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee heel erg ruim van opzet zijn. vanaf de overloop is het tweede toilet met wastafel bereikbaar. Het is mogelijk om hier een (tweede) badkamer te maken.

Bijzonderheden:

  • warm water en verwarming middels c.v.-ketel;
  • de woning wordt verkocht onder voorbehoud goedkeuring Gedeputeerde Staten;
  • in de koopakte zullen diverse clausules worden opgenomen, waaronder een zelfbewoningsclausule, de makelaar informeert u hier graag over!

Detached house with very big garden around the house. This location has excellent transport links and is just 10 minutes from Amstelveen (International School, Amstelveen Stadshart, Schiphol and the A9) and just 5 minutes away is the new shoppingcentre "Nieuw Oosteinde" with a lot of facilities.

Year of construction 1974, livingspace 129 sqm, delivery date in consultation.

Ground floor: Spacious entrance hall. Very light living room with big windows. Closed kitchen with access to the storage. The big garden can be accessed trough the storage. On the ground floor is also a spacious bedroom. The bathroom has a bath and wash basin. The toilet is separate.

Second floor: landing with access to all rooms, toilet and fixed cupboard. There are three bedrooms of which two are very spacious. The toilet and wash basin are separate. It's possible to make a (second) bathroom on this floor.

Special features:

  • hot water and heating through central heating system;
  • several clauses will be attached to the selling contract. Kindly we inform you about these clauses.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op