2 Bezoekers hebben dit appartement vandaag bekeken!

2 kamer appartement te koop

Groenhof 104
1186 EW Amstelveen
32x32 house
63 m²
32x32 bedroom
1
32x32 bathroom
1

€ 225.000 k.k.


Op de 10e en tevens bovenste woonlaag van het appartementencomplex "Cirrus" is dit keurig onderhouden 2-KAMERAPPARTEMENT gelegen met een balkon op het ZUIDEN. Het appartementencomplex is gelegen naast het populaire winkelcentrum Groenhof met een grote diversiteit aan winkels. Openbaar vervoer (tramlijn 51 halte "Sportlaan" en diverse busverbindingen) is op loopafstand en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid.

For English translation see below!

De woonoppervlakte bedraagt circa 63 m² (NEN-gemeten), bouwjaar 1972. Oplevering kan spoedig, vrije vestiging.

Indeling: gemeenschappelijke en afgesloten entree met 2 liften naar de 10e verdieping. Eigen entree/hal voorzien van meterkast en toegang tot de binnenhal. Als eerste treft u aan de nette keuken met inbouwkasten. Aansluitend is de nette en volledig betegelde badkamer gelegen, voorzien van een ligbad en een wastafel. Separaat is de toiletruimte voorzien van een fonteintje. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd met een fraai en vrij uitzicht. Naast de woonkamer is de slaapkamer gesitueerd, voorzien van kastenwand en toegang tot het balkon op het zuiden, In de onderbouw bevindt zich nog een berging.

Bijzonderheden:

  • Actieve V.v.E. met professionele administrateur;
  • V.v.E.-bijdrage is € 136,64 per maand exclusief € 61,60 voorschot stookkosten;
  • Aanvullende clausules zullen in de koopakte worden opgenomen, alsmede een vaste projectnotaris.

On the 10th and top floor of the apartment complex "Cirrus" is this two-room apartment situated with a balcony on the south. The apartment is located next to the popular shopping center Groenhof with a wide range of shops. Public transport (tram 51 stop "Sportlaan" and several bus) is within walking distance and several roads are in the vicinity.

The living area is approximately 63 sqm, built around 1972. Delivery can be may soon.

Layout: common and secured entrance with two elevators to the 10th floor. Private entrance / hall with meter cupboard and access to the indoor hall. First you will the kitchen with closets. Following is the fully tiled bathroom located, equipped with a bath tub and sink. Separate is the toiletspace. At the rear is the living room with a very nice view. Next to the living room is the bedroom located with closets and access to the balcony facing south. In the basement is a storage room.

Specifics:

  • Active owners' association with professional administrator;
  • Contribution for the owners association is € 136,64 per month excluding advcance heating costs € 61,60;
  • Additional clauses will be included in the deed, as well as a fixed project notary.
Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op