3 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!

5 kamer geschakelde woning te koop

Rietpolderlaan
1398 CP Muiden
32x32 house
162 m²
32x32 bedroom
3

€ 609.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


De Krijgsman Muiden
De komende jaren zal er in fases op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden een bijzonder woongebied worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJsselmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

DE STRAAT NAAR DE BRUG EN DE STEEG
De Straat naar de Brug in De Vestingstad is de hoofdstraat naar de brug over de gracht, welke loopt van oost naar west. Via De Steeg loopt u straks zo naar de IJmeerdijk of naar de trekvaart in het zuiden. In het hele gebied geldt een ‘stapvoets rijden’ regime van max 30 km/u. De woningen zijn er in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met een berging. In de nabijheid komen diverse kleine en grotere parken, zoals bij het oude fort de Westbatterij aan de monding van de Vecht, waar uw kinderen kunnen spelen.

De Steeg ligt centraal in De Vestingstad, tussen het parkje en de gracht en kruist de hoofdstraat, De Straat naar De Brug. De Steeg is tevens een route vanaf de trekvaart in het zuiden van De Krijgsman naar de IJmeerdijk. In het gehele gebied geldt een ‘stapvoets rijden’ regime van max 30 km/u. De woningen zijn er in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met een berging. In de nabijheid komen diverse kleine en grotere parken, zoals bij het oude fort de Westbatterij aan de monding van de Vecht, waar u kunt genieten en kinderen kunnen spelen. De woningen in de Steeg geven in de architectuur een knipoog naar de werkplaatsen zoals die in het oude vestingstadje Muiden nog hier en daar te zien zijn.

In de bocht van de Straat naar de Brug is de bijzondere woning met bouwnummer 4.08 gelegen. Bijzonder doordat er, door de bocht in weg, veel ruimte is in en rondom deze woning en dat is te merken!
De woning heeft een woonoppervlakte van 162 m2 en is gelegen op een kavel van 246 m2 op het zuidwesten.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Via entree met toilet en meterkast bereikt u de zeer ruime keuken welke aan de achterzijde van de woning is gelegen. Doordat hier de trap naar de eerste verdieping is geplaatst ontstaat een speelse indeling. De ruime woonkamer heeft een extra brede achtergevel en veel licht door de schuifpui naar de achtertuin. Ook via de keuken is de tuin op het zuidwesten aan de achterzijde bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen en een ruime badkamer met inloopdouche. Het toilet is separaat.

Tweede verdieping:
Deze vrij indeelbare ruimte is voorzien van wasmachine en -droger aansluiting en middels vast trap bereikbaar.

Dus bent u op zoek naar een woning ruime woning met een ruime zonnige tuin, dan is dit de ideale woning voor u.

In de koopsom is een royale stelpost van € 20.000,00 inbegrepen voor het plaatsen van een keuken, sanitair en tegelwerk.

De koopsom van de woning is € 609.000,00 v.o.n. inclusief 2 parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerhof

INFORMATIEHUIS
Graag heet het verkoopteam u van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart.
Kijk voor actuele openingstijden op de projectwebsite dekrijgsmanmuiden

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op