Large

Verkocht onder voorbehoud

5 kamer hoekwoning te koop

Bouwnummer
1398 CP Muiden
32x32 house
133 m²
32x32 bathroom
1

€ 419.000 v.o.n.


Nieuwbouwproject “De Krijgsman Muiden”

Dit object maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ``De Krijgsman Muiden''.
Meer informatie.


De Krijgsman Muiden
De komende jaren zal er in fases op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden een bijzonder woongebied worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJsselmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

De verschillende deelplannen worden per fase in de verkoop gebracht:
1: Het Park, Het Zuidelijke Jaagpad en Het Jaagpad langs de Tuinen
2: De Straat naar de Brug en De Steeg
3: De Tuinen
Veel woningen zijn inmiddels onder optie. Kom naar het informatiehuis voor de actuele beschikbaarheid of neem contact op met Brockhoff Makelaars.

DE STRAAT NAAR DE BRUG EN DE STEEG
De Straat naar de Brug in De Vestingstad is de hoofdstraat naar de brug over de gracht, welke loopt van oost naar west. Via De Steeg loopt u straks zo naar de IJmeerdijk of naar de trekvaart in het zuiden. In het hele gebied geldt een ‘stapvoets rijden’ regime van max 30 km/u. De woningen zijn er in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met een berging. In de nabijheid komen diverse kleine en grotere parken, zoals bij het oude fort de Westbatterij aan de monding van de Vecht, waar uw kinderen kunnen spelen.

De Steeg ligt centraal in De Vestingstad, tussen het parkje en de gracht en kruist de hoofdstraat, De Straat naar De Brug. De Steeg is tevens een route vanaf de trekvaart in het zuiden van De Krijgsman naar de IJmeerdijk. In het gehele gebied geldt een ‘stapvoets rijden’ regime van max 30 km/u. De woningen zijn er in verschillende soorten, die variëren in breedte (beukmaat), diepte en typering. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met een berging. In de nabijheid komen diverse kleine en grotere parken, zoals bij het oude fort de Westbatterij aan de monding van de Vecht, waar u kunt genieten en kinderen kunnen spelen. De woningen in de Steeg geven in de architectuur een knipoog naar de werkplaatsen zoals die in het oude vestingstadje Muiden nog hier en daar te zien zijn.

De hoekwoning met bouwnummer 6.01 heeft een oppervlakte van 133 m2 en heeft een berging in de diepe achtertuin. Parkeren kan met 2 auto's op het achtergelegen afgesloten parkeerhof.
De indeling is als volgt:
Begane grond: ruime entree met meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. De open keuken is voorzien aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen welke middels een schuifpui toegang geeft naar de achtertuin. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen, een badkamer en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
De open ruimte die zich hier bevindt is in te richten naar wens, zo kunnen hier twee slaapkamers en een badkamer worden gerealiseerd. Ook is hier de wasmachine, -droger, c.v.-ketel en mechanische ventilatie te vinden.

Kortom een heerlijke gezinswoning met veel mogelijkheden.

In de koopsom is een royale stelpost van € 20.000,00 inbegrepen voor het plaatsen van een keuken, sanitair en tegelwerk.

INFORMATIEHUIS
Graag heet het verkoopteam u van harte welkom in het informatiehuis. In het informatiehuis liggen de brochures van de woningen van de in verkoop zijnde woningen voor u klaar en krijgt u een goed beeld van dit gehele nieuwe woongebied. Dit wordt helemaal duidelijk doordat er een mooie en grote maquette aanwezig is.

Informatiehuis | De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken vanaf de Maxisweg via de witte ophaalbrug over de Muidertrekvaart. Kijk voor de actuele openingstijden op www.dekrijgsmanmuiden.nl.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op