Het aankopen van uw woning

Uw woning aankopen met Brockhoff Makelaars


  • Persoonlijke en deskundige service

  • Altijd vroeg op de hoogte van het nieuwste aanbod

  • Uw financiële situatie in kaart brengen met Brockhoff Hypotheekadvies


Van zoeker tot koper

Wij realiseren ons dat het kopen van een woning voor u geen alledaagse bezigheid is. Ons team met deskundige makelaars zijn dagelijks met hun vak bezig, waardoor alle kennis en ervaring aanwezig is om u hier in te kunnen ondersteunen. Wij voorzien u van heldere adviezen en voeren zakelijke onderhandelingen voor u, waarbij voor onze klanten regelmatig aanzienlijke financiële successen worden behaald. En juist in een markt waarin het lastig is om bepaalde leuke woningen te vinden, kunnen we onze meerwaarde bewijzen met een succesvolle aankoop.

Hoe vinden wij de perfecte woning voor u?
Brockhoff Makelaars is inmiddels meer dan 40 jaar in Amstelveen en omgeving actief. Als grootste makelaarskantoor in de regio hebben wij een groot relatiebestand opgebouwd en zijn wij vaak vroegtijdig geïnformeerd over nieuwe aanbiedingen, wijzigingen en veranderingen in de huizenmarkt. Hierdoor kunnen wij u vaak als eerste het juiste object aanbieden en bezichtigen. Als zoeker wordt u bovendien door ons actief op de hoogte gehouden van het actuele huizenaanbod via onder meer onze website, mobiele
app en telefonisch- en e-mailcontact.

U kunt als zoeker twee soorten opdrachten bij ons uitzetten:

1. Algemene zoekopdracht
Hierbij begeleiden wij u gedurende de gehele transactie. Wij brengen uw wensen in kaart en houden u volledig op de hoogte van alle voor u interessante aanbiedingen. Wij begeleiden u bij het bezichtigen van de woning en beoordelen de waarde en bouwkundige aspecten voor u. Als uw keuze valt op een woning, adviseren wij u over de aankoopstrategie en voeren wij de onderhandeling op professionele wijze. Na aankoop is de met u overeengekomen courtage verschuldigd. Het is ons bestaansrecht dat wij de courtage in veelvoud voor u terugverdienen!


2. Informatieopdracht eigen objecten

Wij houden u gedurende zes maanden vrijblijvend per email of telefoon op de hoogte van de voor u interessante aanbiedingen uit onze portefeuille. Wij behartigen op dat moment de belangen van de verkoper en er zijn voor u bij aankoop geen kosten aan ons verschuldigd. U heeft hiermee dus altijd geheel vrijblijvend en uit eerste hand de beschikking over belangrijke informatie.


Brockhoff Hypotheekadvies voor het in kaart brengen van uw financiële situatie
Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Dan is het ook goed uw eigen financiële situatie in kaart te brengen. Wij helpen u hier graag mee:
Brockhoff Hypotheekadvies biedt u in samenwerking met KOK Amstelveen een persoonlijk advies op maat over uw mogelijkheden. Zodat u gericht kunt zoeken naar een woning die past bij uw budget, nu en in de toekomst.

Meer informatie
Aan de aankoop van uw woning zijn uiteraard kosten verbonden. Om deze voor u zo helder mogelijk te maken, hanteren wij een concurrerend all-in tarief. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met onverwachte bijkomende kosten. Per situatie maken wij een inschatting van onze werkzaamheden en geven wij u een passende offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u graag direct een afspraak met een van onze makelaars of hypotheekadviseurs maken? Wij zijn bereikbaar op 020 543 7373. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brockhoff.nl of het contactformulier invullen, u wordt dan dezelfde werkdag terug gebeld door een van onze makelaars.

Large