Zoeken van een bedrijfsobject


U zoekt een kantoor, winkel of bedrijfsruimte

De bedrijfsonroerendgoed markt is soms ondoorzichtig en er is over het algemeen relatief veel aanbod. Een belangrijk deel van het aanbod wordt gepubliceerd op de site FundaInBusiness, maar er worden ook veel objecten aangeboden op allerlei andere sites of buiten de markt om.

Het team van Brockhoff Bedrijfsmakelaars heeft uiteraard een goed inzicht in het huidige aanbod van ons kantoor, maar ook in het aanbod van collega makelaars en recent gedane transacties. Wij richten ons voornamelijk op Amstelveen en de wijde omgeving, zoals Uithoorn, Aalsmeer, Badhoevedorp, Schiphol, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Amsterdam Zuid & Zuidoost en Buitenveldert/Zuider Amstel. 

Zoekcriteria

Vervolgens wordt besproken aan de hand van welke eisen en wensen de zoekactie opgestart wordt. Over het algemeen wordt een eerste selectie uit het beschikbare aanbod gemaakt waarna een aantal objecten nader bekeken of bezocht wordt. Indien nodig kunnen de zoekcriteria door de gedane ervaringen verder aangescherpt worden, waarna een keuze uit mogelijke vestigingslocaties gemaakt wordt. Ook kan besloten worden het aanbod op de markt enige tijd te gaan volgen.

Begeleiding

Indien een geschikte ruimte wordt gevonden behartigen wij (uiteraard in overleg) uw belangen in de onderhandeling over alle aspecten. Uiteraard de te betalen huur- of koopsom, maar ook bijvoorbeeld de afwerking of het adviseren met betrekking tot de inrichting. Tenslotte zorgen wij er voor, dat alle afspraken correct in het huur- of koopcontract verwoord worden. Over het algemeen werken wij bij zoekopdrachten op basis van "no cure no pay".

Voor het vinden van een passende ruimte, het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs van Bekkum. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 020 543 73 73. U kunt ons ook een e-mail sturen bog@brockhoff.nl of het responsformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
Large