Onze woningtaxaties

Uw woning laten taxeren door Brockhoff Makelaars


  • Wij bieden alle vormen van taxaties aan

  • Een deskundig taxatierapport dat door alle instanties wordt geaccepteerd

  • Volgens de richtlijnen van het Nederlandse WoningWaarde Instituut (NWWI) en Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM)


Een eerlijk en goed onderbouwd rapport dat door alle instanties wordt geaccepteerd

Vaak wordt nog gedacht dat een taxatie een paar A4'tjes werk is. Maar banken accepteren dergelijke rapporten niet meer, en daarom moeten de taxatierapporten die onze taxateurs opstellen tegenwoordig aan veel regelgeving voldoen. Sinds 1 april 2016 is er ook de verplichting om bij elk taxatierapport te voldoen aan de European Evaluation Standards (EVS). Veel werk, maar wel begrijpelijk: een taxatierapport is immers een belangrijk document wat de grondlegger is voor grote financiële beslissingen.

Brockhoff Makelaars is lid van de NVM. Bovendien zijn wij aangesloten bij onder meer het NWWI: het onafhankelijk Nederlands taxatieinstituut dat onze taxatierapporten valideert. Wij kunnen daarmee voor u een deskundig taxatierapport opstellen dat gegarandeerd door alle instanties wordt geaccepteerd, en voldoet aan alle actuele verplichte standaarden die er zijn.

Onze tarieven voor het opstellen van een taxatie

Voor de diverse soorten taxaties hanteren wij verschillende tarieven. Hieronder leest u het overzicht.

Gratis verkoopwaarde taxatie van uw woning

In verband met de door u voorgenomen verkoop van uw woning, adviseren wij u graag kosteloos en geheel vrijblijvend over de waarde van uw woning en de eventueel te volgen verkoopstrategie
. Lees hier meer over onze gratis verkooptaxatie van uw woning


Taxatie voor aanvraag van een hypothecaire lening

Het opstellen van een taxatierapport voor uw aanvraag van een hypothecaire lening of wijziging daarvan, wordt door ons uitgevoerd tegen het zeer concurrerende tarief van € 500,- exclusief BTW voor woningen met een getaxeerde waarde tot € 500.000,-. Bij een getaxeerde waarde vanaf € 500.000,- is het tarief 1 promille exclusief BTW van de getaxeerde waarde.


Overige taxaties
Voor taxaties bijvoorbeeld schenkingsrechten, verkoop van of aan uw eigen BV, minnelijke waardering, etc. worden (afhankelijk van de gewenste rapportage) diverse tarieven gehanteerd. Tevens beschikken wij over gecertificeerde taxateurs in het kader van de Wet WOZ, Bijzonder Beheer en TMI. Wij maken graag een passende offerte voor u!

Meer informatie
Wilt u vrijblijvend telefonisch overleg of wilt u graag direct een afspraak met een van onze makelaars maken? Wij zijn bereikbaar op 020 543 7373. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brockhoff.nl
of het contactformulier invullen, u wordt dan dezelfde werkdag terug gebeld door een van onze makelaars.

Large