Wonen aan de Poel in Amstelveen

Wonen aan het water, dichtbij de stad


WONEN AAN DE POEL: START VERKOOP 30 SEPTEMBER 2017

Soms worden we verrast door nieuwe locaties voor woningprojecten. Het voormalige tuincentrum aan de Handweg in Amstelveen is er zo één: vanaf 30 september a.s. gaan daar 13 topsegment villa’s, 8 héle grote twee-onder-één-kapwoningen en 14 bijzondere appartementen en penthouses in verkoop.

De verkoopboeken met prijslijst en inschrijfformulier zullen beschikbaar zijn tijdens de start verkoop op zaterdag 30 september. Tussen 11.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom in restaurant Aan de Poel in Amstelveen (Handweg 1). Het verkoopteam staat voor u klaar om u alles over dit bijzondere project te vertellen.HET PROJECT
Wonen aan de Poel is een plan aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving. Leven en genieten staat hier voorop! Ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende Stadshart van Amstelveen. Zeker voor diegene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een heel aantrekkelijk plan.

Verrassende villa's
Het project heeft drie verschillende plekken met elk een eigen sfeer en woonvorm. Langs het water aan de westkant liggen aan de Poeloever de villa’s. Hier heeft u de keuze uit drie zeer verschillende types, te weten Boston, Newport en Vermont, alle met een gebruiksoppervlakte van meer dan 300 m² (!) en gelegen op grote kavels vanaf ca. 700 tot 1.500 m2. U kiest een kavel en u kiest welke villa u daar gerealiseerd wilt zien, de aannemer verzorgt de rest. De afwerking is van een hoge standaard, en de koopsommen zijn vanaf € 1.667.500 vrij op naam.
Twee-onder-één-kap herenhuizen
Aan de Handweg komen aan de noordzijde van het plangebied de acht royale herenhuizen te liggen. Er zijn twee types: Kensington en Greenwich, beiden met een royaal gebruiksoppervlakte van ca. 240m². De voordeur komt aan de Handweg te liggen. Aan de achterzijde grenzen de tuinen aan de nieuwe straat Poeloever. Deze statige herenhuizen krijgen aan de Poeloever ook een eigen garage. Tussen deze stadsvilla’s door loopt het wandel-/fietspad dat via een brug toegang geeft tot het watergebied aan de Poel. Hiervandaan kunt u in alle rust verder wandelen door het gebied rond de Poel en het Amsterdamse Bos. Kortom een werkelijk paradijs voor de natuurliefhebber, maar toch met alle voorzieningen en faciliteiten op een steenworp afstand. De koopsommen van deze bijzonder grote woningen zijn vanaf € 920.000 vrij op naam.
Appartementen Poelstede

Op de derde plek wordt aan de Handweghof het gebouw Poelstede gerealiseerd. Achter de gehandhaafde monumentale gevel van de voormalige Handwegkerk, zijn veertien ultra comfortabele appartementen en penthouses gesitueerd met een gebruiksoppervlakte tussen de 133 m² en 260 m².In de kelder heeft het gebouw voor alle appartementen een royale berging van 9 m² en voor de twee penthouses zelfs 16 m². De appartementen worden ontsloten via een royaal trappenhuis met een ruime lift. Verder is op eigen terrein van het complex een overdekte parkeervoorziening gemaakt met een zeer bijzonder ‘groen dak’ en gaten waarbomen doorheen kunnen groeien. De namen van de appartementen – Montmartre, Monteverde, Cannes, Gstaad, Manhattan en Monaco – refereren stuk voor stuk aan steden of plekken die qua wonen behoren tot de mooiste en meest geliefde ter wereld.
Koopsommen zijn vanaf € 565.000 tot € 995.000 vrij op naam.Large