Wilnis - Beneden- en bovenwoningen

Verkoop fase 2 gestart!
Verkoop fase 2 gestart!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 in van de appartementen en maisonnettes, is ook fase 2 (en tevens laatste fase) in verkoop gekomen. De totaal 38 woningen zijn verdeeld over 4 kleinschalige blokjes en worden gebouwd tussen de Vlinderbosschool en de Wilnis Wit woningen ontworpen door Jan des Bouvrie. 

Op het openbare binnenterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen. En elke woning heeft een privé berging op de begane grond. De appartementen en maisonnettes passen helemaal in de
woonwijk. Architectonisch zien de woningen er uit als eengezinswoningen. De appartementen hebben de voordeur aan de voorzijde. De maisonnettes hebben de voordeur aan de
terraszijde op de eerste verdieping. Middels de gemeenschappelijke trap bij de bergingen is deze verdieping bereikbaar.

In de tweede fase worden nogmaals 2 blokjes in de verkoop gebracht, bestaande uit 10 benedenwoningen en 11 maisonnettes.

Het appartement op de begane grond heeft één slaapkamer en een gebruiksoppervlak van circa 75 m2. Deze woning is perfect voor mensen die gelijkvloers willen wonen met een eigen tuin. Al deze appartementen zijn inmiddels verkocht.

De maisonnette heeft twee verdiepingen en een vliering. Hierdoor bevat deze woning twee
slaapkamers en is het woonoppervlakte circa 95 m2. De maisonnette heeft vanuit de woonkamer toegang tot het dakterras op het westen of zuiden en is bereikbaar vanaf de gemeenschappelijke toegang.

Koopsommen begane grond appartementen met tuin vanaf € 212.500,- v.o.n.
Koopsommen maisonnettes met dakterras vanaf € 265.000,- v.o.n.

Interesse?
De brochure met prijslijst is verkrijgbaar bij ons op kantoor of bij het verkoopkantoor op de bouwlocatie van De Maricken, of hieronder te downloaden. Het verkoopkantoor is gedurende de vakantie op afspraak geopend. Het adres is Marickenlaan 1 te Wilnis en is bereikbaar vanaf de Mijdrechtse Dwarsweg. 

Informatie
Bekijk hier de brochure en prijslijst fasen 1 en 2.

Bovenwoning                                                                Benedenwoning
Large