Voorjaar!

Prijsvraag: wie heeft de mooiste tuin of balkon?


Naast ons maandelijkse Open Huis komt op 6 april het landelijk georganiseerde NVM Open Huis er weer aan. Niet voor niets is deze begin april gepland: het voorjaar is vaak een goede periode om een woning te verkopen.

En natuurlijk staat uw woning er piekfijn bij: voor uzelf prettig, maar zeker ook om bij de toekomstige koper een geweldige indruk achter te laten. Hèt ideale moment om het balkon of uw tuin gezellig te maken en de voorjaarsplanten te laten bloeien!

Wij nodigen uit om uw mooiste foto van uw balkon of lentetuin op onze facebookpagina te plaatsen - en als de woning te koop staat mag dat natuurlijk met een link naar uw woningpresentatie
. De voorjaarsfoto met de meeste likes op 15 april wint een gratis hoogtefoto: gemaakt door het nieuwste vliegende technische speeltje van onze fotograaf Anko Stoffels. En deze foto drukken we ook nog eens af in het de regionale weekbladen: extra aandacht voor uw mooie woning! Ook geven we een mooie verrassing van Vincent van der Meer Hoveniers weg.

We zijn erg benieuwd naar uw inzendingen! Heeft u zelf geen facebook-account? Geen probleem: mail de foto naar ejb@brockhoff.nl en wij plaatsen de foto graag voor u.

Met een lentegroet,

Het team van Brockhoff Makelaars

Large