START VERKOOP GREENSTART

Geweldige starterswoningen aan de Startbaan in Amstelveen


START VERKOOP: GREENSTART AMSTELVEEN 


Alle voorbereidingen voor het project Greenstart zijn in volle gang! De verkoop van de woningen in het project starten op: zondag 14 december a.s. van 11.00 tot 14.00 uur bij het kantoor van Brockhoff Makelaars aan de Keizer Karelweg 223 in Amstelveen

De start datum van de verkoop is verplaatst om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten op het parkeerterrein van Brockhoff Makelaars. Die houden namelijk de zaterdag ervoor een bouwkavelmarkt, waarbij een gezellige tent en vuurkorven de sfeer bepalen. Gezien het moment in het jaar, leek het ons leuk om met ons project hierbij aan te sluiten. Daarom ontvangen wij u graag in deze winterse sfeer met warme chocolademelk en glühwein.

Tijdens deze start verkoop ontvangt u van ons de uitgebreide brochure met prijslijst, inschrijfformulier en de meerwerkmogelijkheden. Het verkoopteam inclusief hypotheekadviseur is aanwezig om alle vragen over de woningen en financiering te beantwoorden. En omdat wij het parkeerterrein van de makelaar gebruiken, ontvangt u van ons een kortingskaart voor de parkeergarage onder het Stadshart. Zo kunt u aansluitend uw kerstinkopen doen in het Stadshart.


Gezien de feestdagen hanteren wij een verlengde inschrijfperiode voor het project. Indien u interesse heeft in één of meerdere aangeboden woningen, kunt u dit via het inschrijfformulier kenbaar maken. Dit formulier kunt u tot uiterlijk 31 december a.s. 12.00 uur inleveren bij Brockhoff Makelaars. Ook kunt u zich digitaal inschrijven via de website. Wij wijzen u er op dat het aanmelden als belangstellende via de projectwebsite nog geen inschrijving is. In de 1e week van januari 2015 wijzen wij de woningen toe en informeren wij u over de uitslag via een nieuwsbrief. Als we u een woning hebben toegewezen, nemen we contact met u op om een optiegesprek met u inplannen.

Het project bestaat uit 4 woningtypes met verschillende variaties. Deze variatie ontstaat onder andere door de ligging op de hoek met of zonder ramen in de zijgevel, een mooie dwarskap en 4 hoekwoningen met een grote zij-uitbouw. Uiteraard zijn er ook verschillende uitbreidingsopties mogelijk zoals een uitbouw op de begane grond en dakkapel. De woningtypen zijn verdeeld over 35 tussen- en 18 hoekwoningen, keuze genoeg dus! Eén ding hebben alle woningen gemeen: de ligging in een groene en ruim opgezette wijk, een heerlijke voor- en achtertuin en een groot speelveld voor de kinderen. En u koopt al een woning in Greenstart vanaf circa € 249.000 v.o.n.
 
Graag tot ziens op de start verkoop van zondag 14 december 2014!

Verkoopteam Greenstart


Om ‘energie-0’ woningen te realiseren wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. Benieuwd hoe deze warmtepomp werkt? Bekijk hier het filmpje.

Large