Verkoop of verhuur van uw bedrijfspand

Regionaal gespecialiseerde bedrijfsmakelaars


Verkoop of verhuur van kantoor-, winkel-, of bedrijfsruimte 

Brockhoff Bedrijfsmakelaars is uitstekend ingevoerd in Amstelveen en omgeving. Als "MKB-makelaar" zijn wij betrokken bij transacties van alle soorten bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals kantoren, winkels, opslag- of productieruimte. Onder andere als gevolg van de grote ervaring en bekendheid is het marktaandeel groot, waardoor wij door veel zoekers benaderd worden. 

Plan van aanpak

Het aan de markt aanbieden van een bedrijfsruimte bestaat niet uit slechts het plaatsen van een bord voor uw pand. Daarvóór wordt na een opname ter plaatse een plan van aanpak uitgewerkt, waarin (in overleg met de opdrachtgever) de strategie met betrekking tot de vraagprijs en de verwachte opbrengst wordt besproken, maar ook de marketing en alle overige bijkomende aspecten bij dit specifieke object. En dan is het nog de vraag of een bord vóór uw pand nodig (of gewenst) is. 

Presentatie en publiciteit

Juist op het moment dat de onroerend goed markt meer aanbod kent dan dat er vraag is, wordt de juiste presentatie en publiciteit voor de te verhuren of verkopen ruimte bijzonder belangrijk: de doelgroep dient bereikt te worden en zo duidelijk en compleet mogelijk te worden geïnformeerd. In onze brochures, internetpresentaties (Funda in Business), advertenties, het NVM Bedrijfs Onroerend Goed Netwerk en regelmatige mailings naar collega-kantoren, relaties, zoekers en beleggers besteden wij daarom ruim aandacht aan de informatie die belangrijk is. Indien nodig laten wij bijvoorbeeld professionele plattegrondtekeningen vervaardigen. 

Begeleiding Brockhoff Bedrijfsmakelaars

Uiteraard worden ook alle andere zaken besproken, zoals de wijze en het moment van oplevering, de wijze waarop de bezichtigingen met kandidaten zullen verlopen, vertrouwelijkheid, eventueel het begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe huisvesting en een courtagevoorstel. Indien u er voor kiest om van de diensten van Brockhoff Bedrijfsmakelaars gebruik te maken, behartigen wij bij kandidaten (in overleg) uiteraard uw belangen in de onderhandeling over alle aspecten die uiteindelijk in het huur- of koopcontract vastgelegd zullen worden. Het einddoel is de oplevering, waarin de sleutels worden overgedragen en wij zorgdragen voor o.a. een uitgebreid opleveringsrapport: een zaak die in het huidige huurrecht noodzakelijk is geworden.

In de informatieve brochure "BOG verkopen/verhuren" worden alle aspecten rond het verkopen en verhuren van bedrijfsonroerendgoed besproken.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bastiaan Koeman. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 020 543 73 73. U kunt ons ook een e-mail sturen bog@brockhoff.nl of het responsformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Large