Vecht en Veld: een buitengoed in Vreeland

BINNENKORT IN VERKOOP!
In Vreeland zijn we druk bezig met de voorbereidingen van één van de meest spraakmakende projecten van de Vechtstreek. Straks kunt u hier wonen in de sfeer van een klassieke buitenplaats, aan de rand van het fraaie Vreeland, op een steenworp afstand van Amsterdam en met de rivier de Vecht praktisch in de achtertuin.

Het plan omvat vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en een privé sloepenhaven. We starten met het middengebied, de vrijstaande woningen aan de rand volgen later dit jaar.


De vele historische landgoederen langs de Vecht dienen als inspiratie voor de harmonische architectuur van de nieuwe Buitenplaats ‘Vecht en Veld’. Door rekening te houden met de historie van het gebied en de landschappelijke setting voegt de nieuwbouw zich als vanzelfsprekend naar het bestaande dorp. Elk huis is anders, geen 'rechttoe-rechtaan jaren '30-stijl' en er is alle aandacht voor de detaillering. De getoonde impressies op deze pagina zijn de schetsontwerpen die nu nader uitgewerkt worden.


De Buitenplaats

De Buitenplaats vormt het hart van het project. De Buitenplaats bestaat uit verschillende onderdelen: Het ‘Koetshuis’ en het ‘Bouwhuis’, de ‘Oranjerie’ en de ‘Wintertuin’ bieden elk plaats aan 4 rijwoningen. Daarnaast is er de ‘Hofgaard’, met 6 twee-onder-één-kap woningen.

    

   


Het Buitengoed

Om de Buitenplaats heen ligt het Buitengoed met ruimte voor maximaal 34 woningen op ruime kavels. Momenteel wordt dit plan nader uitgewerkt en zal in een later stadium volgen.


De haven

Als u een vrijstaand huis in Vecht en Veld koopt, dan hebt u daar meteen een ligplaats bij. Via een wandelpad wandelt u in drie minuten naar uw boot in de sloepenhaven, en dan vaart u onder een bruggetje door direct de Vecht op voor een ontspannend vaartochtje. 


Het groen

De setting van het project is prachtig: aan de ene zijde zicht op de oude Vecht, en aan de
andere kant uitzicht over de velden. Om het project worden oude bomen geplant die elders
overbodig waren. Een mooie recycling, en het maakt de wijk helemaal àf. Ook in het project
is veel groen aanwezig.


Verschillende fasen

Het project zal in diverse fasen worden verkocht en gebouwd. De verkoop van de eerste fase  start naar verwachting het eind februari 2018.


Meer weten en op de hoogte blijven?

Kijk voor meer informatie op de website http://www.vechtenveld.nl/ en meldt u daar aan voor de nieuwsbrief.

We houden u van verdere voortgang op de hoogte!

Large