Vacature: assistent makelaar

Wie komt ons team versterken?


Het kantoor van Brockhoff Makelaars bestaat uit een enthousiast team, dat zich in een prettige werksfeer inzet voor waardevol en vakkundig advies aan onze opdrachtgevers. We zijn een breed makelaarskantoor, met specialisten in de bestaande woningmarkt, bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw en vastgoedmarketing. Ouderwets handwerk combineren met de modernste technieken: dat is waar we goed in zijn.

Ons makelaarsteam werkt in de ruime regio in & rond Amsterdam. Onze website WonenBuiten.Amsterdam zegt eigenlijk precies wat we doen: woningzoekers helpen bij het vinden van fijne woonplekken waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. 

We bedienen veel opdrachtgevers en zorgen voor hun marketing, advisering en de verkoop of verhuur van woningen, appartementen en zelfbouwkavels. Van startersappartementen tot luxe villa's.

Maar èlke woning die we verkopen is bijzonder en daar willen we dan ook alle aandacht aan geven. We gaan ons team dus verder uitbreiden en zijn op zoek naar een enthousiaste:

ASSISTENT MAKELAAR BESTAANDE BOUW (full-time)


Onder leiding van ervaren woningmakelaars ontwikkel je jezelf in dit boeiende vak. Je komt terecht bij een ondernemend kantoor: we hebben veel activiteiten voor onze opdrachtgevers in de planning staan en je voelt je als een vis in het water in deze dynamische omgeving. We richten ons veel op de doelgroep die Amsterdam uitverhuist, en je leert die regio dan ook goed kennen. Amstelveen, Aalsmeer, Badhoevedorp, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, de Ronde Venen en de prachtige Vechtstreek gaat je nieuwe werkterrein worden.

Onze ideale kandidaat:

  • Is (bijna) Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT);
  • Heeft minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als assistent makelaar;
  • Kent de regio rond groot-Amsterdam;
  • Heeft een rijbewijs en auto;
  • Wil dienstverlenen, is flexibel en heeft geen 9 tot 17 mentaliteit;
  • Heeft een brede belangstelling voor de woningmakelaardij in alle facetten.

Bij een brede belangstelling hoort natuurlijk ook kennis van social media, computers en vormgeving. Kwaliteit in de dienstverlening aan onze opdrachtgevers staat bij ons uitdrukkelijk voorop!

Wij bieden je graag een leuke en leerzame werkomgeving in een ervaren team, waarbij we je opleiden om uiteindelijk als een volwaardig all-round makelaar te functioneren. Door de breedte van ons team kunnen we je veel mogelijkheden bieden om je verder te ontplooien.


Solliciteren

Indien je interesse gewekt is voor deze leuke en afwisselende baan, dan ontvangen wij graag een schriftelijke sollicitatie met CV op onderstaand (email)adres.

Brockhoff Makelaars
T.a.v. de directie
Postbus 630
1180 AP Amstelveen
Email: cke@brockhoff.nl

Gaarne geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.
Large