Uniek: elke eerste zaterdag van de maand OpenHuis!

Een extra kosteloze service voor onze opdrachtgevers


Elk Open Huis levert successen op. Ondanks dat ons team elke dag klaarstaat om de woningen van onze verkopers te laten zien, blijkt altijd weer dat een Open Huis nòg laagdrempeliger is. Veel huizenzoekers ervaren ‘bezichtigen zonder afspraak’ als een welkome aanvulling op hun zoektocht.


Om woningen die bij ons in verkoop staan nog meer onder de aandacht te brengen, hebben wij besloten om bezichtigers elke maand de mogelijkheid tot een Open Huis te geven. Uiteraard is deelname voor onze opdrachtgevers gratis.


Elke eerste zaterdag van de maand heten de bewoners van deze woningen u tussen 10:00 en 11:00 uur van harte welkom in hun woning.

Met extra vermeldingen op Funda, posters door de regio en spandoeken op ons kantoor vragen wij veel extra aandacht voor uw woning. Het eerste evenement in november 2012 was dan ook direct een succes: in één uur tijd vonden meer dan 60 bezichtigingen plaats en het Open Huis in maart ging zelfs over de 100 bezichtigingen!

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor een bezichtiging op een ander tijdstip. Ons team staat tevens elke zaterdag op kantoor klaar om u te helpen of vragen te beantwoorden. Wij wensen u veel succes en plezier!


Large