Storage Center Aalsmeer

Voor op- of overslag, stalling of belegging


 

Dit complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Daarnaast is het ruim opgezet, zijn er opslagunits met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar en wordt het terrein constant bewaakt. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte.

Wat betreft het vloeroppervlak kunt u kiezen uit drie verschillende opslagunits: M, L en XL.

Daarnaast is het mogelijk om extra ruimte te creëren door het plaatsen van een entresol of door units te schakelen. De units zijn maar liefst bijna 4 meter hoog! De exacte afmetingen van de opslagunits staan in onderstaande tabel.

Alle mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse formaten. Onderstaand vindt u een overzicht en de bijbehorende huur- en koopsommen (allen exclusief B.T.W.)

Type
Oppervlakte (BVO)       
Inhoud  
Koopsommen vanaf  
Huursommen vanaf
M         17 m2  67 m3 € 21.900
€ 165 per maand
34 m2 133 m3 € 34.900
€ 275 per maand
XL   51 m2 189 m3 € 56.900
€ 400 per maand

Altijd service

Het kantoor op de begane grond is reeds verhuurd aan een beheerder.

U kunt bij hem terecht met eventuele vragen en u kunt hem inschakelen voor het versturen of het in ontvangst nemen van goederen en pakketjes. Desgewenst plaatst hij de pakketjes in uw unit.

Goed bereikbaar

Het complex ligt 1 minuut vanaf de onlangs geopende N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam.

Storage Center Aalsmeer (ruim 12.000 m2 BVO) wordt gerealiseerd op industrieterrein Green Park 'deelgebied één'. Kadastraal perceel gemeente Aalsmeer, sectie B, nr. 4296, 5711, 5760, 6542. Bestemmingsplan landelijk gebied oost. Het complex ligt pal op de splitsing Middenweg/ Aalsmeerderweg 45a - 49, te Aalsmeer.

Meer weten?
Op StorageCenterAalsmeer.nl vindt u meer informatie. Wilt u de brochure ontvangen? Wij horen het graag! U kunt onze bedrijfsmakelaar Matthijs van Bekkum bereiken via 020 543 73 73, of via BOG@Brockhoff.nl.

Impressies
Large