Stommeerweg, Aalsmeer

4 vrijstaande villa's aan de Stommeerweg


100% VERKOCHT !!!Langs de Stommeerweg worden 4 statige villa's gerealiseerd door Kuin Vastgoedontwikkeling B.V. De zeer ruime vrijstaande woningen variëren in grootte van circa  176 m² tot 196 m² exclusief kelder. Uiteraard is het mogelijk om de woning geheel aan uw woonwensen en behoeften aan te passen. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld om de al zeer ruime kelder te vergroten. Deze kelder is voorzien van 2 garagedeuren en en voor de garage kunnen ook 2 auto's op eigen terrein worden geparkeerd. Alle villa's hebben een eigen identiteit en liggen op ruime kavels.

De villa's zijn ideaal gelegen aan de Stommeerweg op loopafstand van de Westeinderplassen en tegenover Jachthaven 'Dragt'. Binnen enkele minuten kunt u een heerlijk rondje varen over de Westeinderplassen. Ook het 'strand' bij het Westeinderpaviljoen vlakbij de watertoren ligt op loofafstand. Dit is zomers een heerlijk plek om te recreëren. Tevens bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum, busstation, scholen, kinderdagverblijven, restaurants en diverse sportmogelijkheden.

Meer willen weten over Aalsmeer? Bekijk de fotoreportage van Brockhoff Makelaars op WonenBuiten.Amsterdam.

    

Aalsmeer is centraal gelegen in de Randstad, op zeer korte afstand van de belangrijkste snelwegen, zoals de A9, A4 en A10. Ook Amstelveen is goed bereikbaar. Hier vindt u ook vele voorzieningen zoals het grote overdekte winkelcentrum in het Stadshart.


Bouwnummer 1 en 2 - voorzijde                              Bouwnummer 1 en 2 - achterzijde


Basisuitvoering en uitbreidingsmogelijkheden
Het worden villa's waarbij u in de uitvoering nog inspraak heeft, maar die als basis al zeer goed zijn: bijvoorbeeld vloerverwarming op de begane grond en in de dubbele garage, hardhouten kozijnen met tripleglas, keramische dakpannen, luxe binnendeuren, warmte terugwinunit. Alle woningen worden uitgevoerd met een riante living, drie grote slaapkamers en idem badkamer, tweede verdieping met mogelijkheid voor nog twee vertrekken.

De grondoppervlakten zijn ca. 450 m³, inhoud van de basiswoning met garage varieert van ca. 870 tot zelfs 960 m³! De villa's zijn in hun geheel ook twee meter te verlengen, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan. Onderstaand een verkort overzicht van de te realiseren meerwerkopties:

Kelder
- 1 meter uitbreiding garage/berging met terras

Begane grond
- terras vergroten icm uitbreiding kelder
- 2 meter verlengen woning waardoor de keuken en woonkamer ieder met 1 meter worden verlengd.
- kozijnen zijgevel verdubbelen
- tuindeuren t.p.v. woonkamer
- kozijn t.p.v. keuken tot vloer
- trapkast
- keldertrap

Eerste verdieping
- 2 meter verlengen woning
- inloopkast t.p.v. slaapkamer 1
- douchewand t.p.v. badkamer
- verplaatsen opstelplaats wasmachine en droger


Tweede verdieping
- 2 meter verlengen woning
- zolderindeling met drie extra dakramen
- extra dakraam onbenoemde ruimte 1


De bouw van de woningen start september/oktober 2017

Koopsommen:
Stommeerweg 63 (bwnr 1) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Stommeerweg 65 (bwnr 2) € 725.000,-- v.o.n. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Stommeerweg 67 (bwnr 3) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Stommeerweg 69 (bwnr 4) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
 Bouwnummer 3 en 4 - voorzijde                               Bouwnummer 3 en 4 - achterzijde
Large