Quatre Bras in Badhoevedorp

Een nieuwe wijk met 1.200 prachtige woningen


In het prachtige nieuwe woongebied “Park Quatrebras” in Badhoevedorp wordt binnenkort de bouw gestart van deze eerste serie fraaie vrijstaande- en twee onder één kap woningen. Alleen bouwnummers 4 en 25 zijn nu nog te koop. Gelegen slechts tientallen meters van het speels aangelegde park met veel water en plantsoenen waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken.Nu de snelweg A9 is omgelegd – met een royale bocht rondom Badhoevedorp – is er ruimte ontstaan voor nieuwbouwplannen, nieuwe sportaccommodaties en een vernieuwde dorpskern. Direct in de luwte van Amsterdam worden hier de komende jaren ca. 1.200 woningen gerealiseerd. We houden u vanaf nu op de hoogte!


Bouwnummer 25. De laatste twee-onder-één-kap met 202 m2 woonoppervlak

De getoogde kap van deze woning geeft een extra dimensie aan deze indrukwekkende woning. Binnen dit concept kunt u samen met de architect uw woonwensen vormgeven. Wij denken graag met u mee om de indeling aan te passen of functies te veranderen. Laat ons weten hoe u graag woont en wij adviseren graag. Eventuele uitbreidingen voor deze woning kunt u bijvoorbeeld denken aan erker of veranda.


De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant. Hierdoor ontstaat er aan de voorzijde van de tweekapper een ruime woonkeuken. Aan de achterzijde van de woning treffen we de woonkamer met openslaande deuren naar de grote zonnige achtertuin.

Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. Uiteraard kunt u de mogelijkheden bespreken voor een andere indeling op de verdieping naar uw wens.

De glazen panoramapui op de tweede verdieping is een lust voor het oog. Niet alleen maakt deze pui het ontwerp zeer bijzonder, ook de lichtinval is buitengewoon te noemen.

Naast het huis treft u een vrijstaande garage. Deze ruimte kan zeer goed dienst doen als parkeervoorziening maar uiteraard ook als ruime berging.

 

Bouwnummer 4. De meest unieke villa van het plan: mèt vrijstaande tuinkamer, nu te koop

Deze luxe villa brengt u veel comfort. Een entree met separate garderobe, een ruime woonkeuken en tuingerichte woonkamer. Liever de indeling toch anders? Deze villa is zelfs aan vier zijden uit te bouwen! Graag denkt de architect met u mee om uw woonwensen te laten integreren in het fraaie ontwerp. Ook zou u kunnen denken aan een werkruimte, sauna of zelfs een zwembad. Er is ruimte genoeg.


In de tuin treft u een vrijstaande Tuinkamer. Deze geïsoleerde en lichte ruimte biedt ruimte voor een speelkamer, werkruimte of atelier. Tevens is hier een berging in opgenomen.

Op de verdiepingen treft u meerdere ruime slaapkamers en badkamers. Uiteraard kunt u de mogelijkheden bespreken om de verdiepingen te voorzien van een andere indeling of meerdere badkamers.

De getoogde glazen panorama-pui op de 2e verdieping is ook bij deze woning een lust voor het oog. Niet alleen maakt deze pui het ontwerp zeer bijzonder, het uitzicht over het park van binnenuit is fenomenaal.

De bouw zal na de zomer aanvangen en al in het voorjaar 2019 zal de villa worden opgeleverd!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gesprek met toelichting op 020-5437375. 

Badhoevedorp: pal in de luwte van Amsterdam

Aan de rand van de Haarlemmermeer, waar slechts de ringvaart het dorp scheidt van Amsterdam, heeft de omlegging van snelweg A9 ruimte gemaakt voor een luxe woonwijk waar diverse woontypes met zorg ontwikkeld zijn. Ook heeft de omlegging ervoor gezorgd dat er veel wordt voorzien in groen en ruimte om te spelen. Badhoevedorp is met recht een dorp in ontwikkeling.

Badhoevedorp is zeer centraal gelegen. Niet alleen slechts op 10-15 minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar ook de rest van de wereld; Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4, A5 en A9 zijn snel bereikbaar. Ook aan voorzieningen niets te kort;Voorzieningen in Badhoevedorp:

  • 4 basisscholen, waaronder openbaar, christelijk, katholiek en daltononderwijs
  • 3 supermarkten en een ruime keus in speciaalzaken
  • Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en mogelijkheden voor BSO
  • Zwembaden waar zwemles en vrij zwemmen mogelijk is
  • Diverse sportverenigingen zoals voetbal, hockey, tennis, handbal, atletiek etc.
  • Direct openbaar vervoer naar Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen en Schiphol.

De verkoop van deze woningen gaat via ons nieuwbouwteam. Bel met Eric, Judith of Mieke via 020 – 543 73 75 of mail ze op nieuwbouw@brockhoff.nl.
Large