Nieuwbouw projectbegeleiding en advisering projectontwikkeling

Brockhoff Nieuwbouwmakelaars biedt u professionele ondersteuning


Nieuwbouw verkopen is een vak. In een veranderende markt waarbij kandidaat kopers steeds beter geïnformeerd zijn en hogere eisen stellen, is de totale begeleiding van nieuwbouwprojecten een aparte specialisatie binnen ons kantoor geworden: Brockhoff Nieuwbouwmakelaars. Hierdoor kunnen wij optimaal inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en u een vakkundige service aanbieden.

Maatwerk: wij kunnen het gehele verkoopmanagement van u overnemen of juist op onderdelen
Onze nieuwbouwmakelaars begeleiden onze opdrachtgevers op professionele wijze, voor zowel kleine- als grootschalige projecten. Onze service gaat daarbij veel verder dan alleen het voeren van optie- en verkoopgesprekken: vaak is het uitgangspunt dat wij het gehele verkoopmanagement van het project uit handen van onze opdrachtgever nemen. De afgelopen jaren zijn dan ook vele duizenden nieuwbouwwoningen en -bedrijfsruimten door ons verkocht en verhuurd. Hierbij waren wij ook verantwoordelijk voor onder meer de meerwerkbegeleiding, administratieve procedures, gehele marketing, coördinatie met notarissen, optie- en verkoopgesprekken met kandidaat kopers en het begeleiden van lotingen.

Deskundig en betrokken
Het heeft onze voorkeur vroegtijdig betrokken te worden bij uw ontwikkeling, om vanuit de praktijk zo veel mogelijk input te geven hoe wij uw toekomstige huurders of kopers maximaal kunnen benaderen. Zo kunnen wij gezamenlijk goed op de marktvraag anticiperen en vindt de beste voorbereiding plaats voor het daadwerkelijke verkooptraject. Door regelmatig te overleggen over de voortgang van het project en door onze uitgebreide analyses en rapportages, zijn onze opdrachtgevers altijd op de hoogte van de actuele status en kan zo nodig snel worden bijgestuurd.

De gehele Randstad als aandachtsgebied

Brockhoff Nieuwbouwmakelaars is actief in de gehele Randstad. Zo zijn wij op dit moment actief betrokken bij de voorbereiding en verkoop van diverse projecten in Aalsmeer, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn, de Vechtstreek, Delft, Hoofddorp en Kudelstaart.

Een introductie
De omvang van ons kantoor met ruim 30 vakkundige medewerkers, met een gespecialiseerd nieuwbouwteam, maakt het mogelijk zowel kleine als grootschalige projecten in alle facetten compleet te begeleiden. De marketing voor een project is daarbij een vak apart. In 2013 wonnen wij met onze marketing concepten twee Vastgoedmarketing Awards! Graag brainstormen wij met u verder over de meest effectieve wijze voor het benaderen van potentiële kopers of huurders voor uw project.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de woningmarkt of onze persoonlijke en effectieve manier van adviseren en begeleiden? Dan praat Edwin Brockhoff u graag bij. U kunt hem bereiken via 020 543 7373.  Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar ejb@brockhoff.nl. U wordt dan dezelfde werkdag nog door ons terug gebeld.

Large