Preview The City Garden een gezellig succes

Een aanwinst voor Stadshart Amstelveen


Ons kantoor krijgt vaak de vraag naar grote appartementen rond het Stadshart Amstelveen. En dat vanuit verschillende doelgroepen. Nu de crisis voorbij is, kunnen veel mensen hun huidige woning immers beter verkopen dan enige jaren geleden, en kiezen zij er voor om nu een stap te maken. Iets wat vaak al enige jaren hun wens was.

Ook steeds meer expats kiezen er voor om een appartement op een bruisende plek te kopen, en tenslotte krijgen we regelmatig de vraag vanuit Amsterdam, waar appartementen op bijvoorbeeld de Zuidas lastig verkrijgbaar zijn.

Wij werden in 2014 in een vroeg stadium benaderd om mee te denken over de ontwikkeling van het bouwkavel aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen - pal naast het Stadshart. Door onze kennis van de woonwensen in de markt hebben we in een uitstekende samenwerking tussen ontwikkelaar, architecten en het bouwteam kunnen werken aan de totstandkoming van The City Garden.

Het resultaat is een zeer gevarieerd gebouw van appartementen met veel kamers, veel ruimte, grote balkonterrassen en één of twee eigen parkeerplaatsen. Echt uniek voor Amstelveense begrippen!

Onlangs hielden we een preview op de 9e verdieping in het naastgelegen kantoorgebouw. Mèt uitzicht op de tegenover het project gelegen park De Stadstuinen. Druk bezocht en een erg gezellige sfeer. We hopen dat op zaterdag 12 december te herhalen, als de start verkoop daadwerkelijk begint en het verkoopboek voor iedereen klaarligt!

Onderstaand geven wij u een fotoimpressie van de preview. Graag wederom tot ziens op zaterdag de 12e!Artist impression The City Garden

Large