Oud Loosdrecht - Op Koers

10 koopwoningen nabij de Oud Loosdrechtsedijk


Nieuwbouw in Oud Loosdrecht: Wonen in een landelijke en waterrijke omgeving in de Randstad!

Oud Loosdrecht: een uniek stukje Nederland met veel plassen, moerassen, bossen, vaarten en weiden gelegen in de gemeente Wijdemeren. Deze gemeente is de grootste in de Gooi- en Vechtstreek en heeft circa 23.000 inwoners. Het is een veelzijdige gemeente met goede voorzieningen op het gebied van scholen, sport, recreatie en cultuur.

Op de locatie van het Trefpunt, een voormalige maatschappelijke voorziening als gymzaal, ontmoetingsruimte en feestjes, zijn 10 woningen ontwikkeld. Langs de Oud-Loosdrechtsedijk is een royale en complete vrijstaande woning type Klipper gesitueerd. Langs het Oppad en De Drie Kampjes zijn totaal 9 eengezinswoningen type Valk gelegen. Twee hoekwoningen worden extra breed en zijn daardoor een Valk XL uitvoering.

De woningen zijn extra energiezuinig door goede schilisolatie en PV-panelen en hebben een energieprestatiecoëfficient (EPC) van 'nul'. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver vooruit en dat merkt u straks zeker in uw portemonee.

De verkoop van deze woningen start dinsdag 14 juni om 16.00 tot 18.00 uur op de locatie: Oppad te Oud-Loosdrecht. Inschrijven voor de woningen is mogelijk tot vrijdag 8 juli 12.00 uur. 

Large