Een korte geschiedenis

Van de zolderkamer tot een regionaal familiebedrijf


In 1969 is Brockhoff Makelaars opgericht door Jan Brockhoff, vanaf zijn zolderkamer. Hij wilde met Brockhoff Makelaars een kantoor opzetten waar ouderwets vakmanschap met persoonlijke aandacht voor de klant wordt gecombineerd met de modernste communicatiemiddelen, commercialiteit en humor. Zijn manier van werken sloeg aan: na Amstelveen werden al snel Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn en Amsterdam Buitenveldert belangrijke onderdelen van zijn dagelijkse werkgebied. De eerste medewerkster werd al snel aangenomen. In de loop der jaren groeide het werkgebied en het aantal medewerkers gestaag door. Het oude kantoor aan huis werd dan ook te klein en Brockhoff Makelaars verhuisde in 2000 naar de huidige locatie bij het stadshart van Amstelveen. De zoon van Jan, Edwin Brockhoff, kwam in 2000 in het bedrijf. Jan droeg de dagelijkse leiding in 2008 aan Edwin over en zo ontstond een hecht familiebedrijf.

De tijden zijn intussen veranderd. Het kantoor heeft in de loop der jaren echter nooit de oorspronkelijke visie van Jan Brockhoff uit het oog verloren.

We hebben een druk bezochte website, aangezien het internet niet meer weg is te denken in het woning aan- en verkooptraject. Ook zijn wij natuurlijk actief op de Social Media Facebook en Twitter. Daarbij maken wij op de achtergrond gebruik van de meest moderne technieken, zoals geavanceerde digitale camera’s voor professionele fotorapportages en vakkundige kleurenlaserprinters voor het printen van kwalitatief hoogwaardige woningbrochures. En we blijven continue in ontwikkeling. Zo hebben wij in de zomer van 2013 de nieuwe succesvolle online verkoopsite ElkeDagGoedkoper.nl geïntroduceerd. En organiseren wij sinds eind 2012 elke eerste zaterdag van de maand het druk bezochte Open Huis voor al onze opdrachtgevers. Begin 2016 wordt de nieuwe site WonenBuiten.Amsterdam gelanceerd. Voor deelname aan deze nieuwe verkoopmethodes brengen wij onze opdrachtgevers geen extra kosten in rekening; zij horen gewoon bij onze dienstverlening!

Dit alles blijven wij combineren met alle aandacht en maatwerk voor onze opdrachten. Wij zijn gegroeid tot een enthousiast kantoor met 35 vakkundige medewerkers, die allemaal een belangrijke rol vervullen. Dagelijks overleggen wij met alle makelaars en assistentes, waarbij nieuwe opdrachten, onderhandelingen en alle bezichtigingen van de afgelopen dagen worden besproken. Want ook in deze tijden weten we één ding zeker: zonder actief te zijn met veel aandacht en tijd voor u als opdrachtgever wordt er geen transactie gedaan.

Met deze instelling zijn we al bijna een halve eeuw marktleider geworden in Amstelveen en omstreken: wij verkopen het grootste aandeel woningen in deze regio. Het plezier dat we daarin hebben en de mensen die we elke dag ontmoeten maken ons vak extra leuk. We kijken er naar uit met u kennis te maken!

Maak hier alvast kennis met het team van Brockhoff Makelaars.

Large