Een extra manier om uw woning te verkopen

Waarom is ElkeDagGoedkoper voor u dè oplossing?


Midden in de crisis bedachten wij ElkeDagGoedkoper.nl. Een concept dat geweldig werkte, en waar we veel woningen voor realistische koopsommen voor verkocht hebben. Het werkte zó goed, dat we er de landelijke prijs Woningmakelaar van het Jaar mee wegsleepten.

Nu er op de woningmarkt van geen crisis meer sprake is, maken we minder gebruik van ElkeDagGoedkoper. Toch werkt het principe van de afslagveiling ook goed in een gezonde of overspannen woningmarkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Graag legt Edwin Brockhoff de mogelijkheden aan u uit.Waarom werkt ElkeDagGoedkoper zo goed?

  • Uw vraagprijs is nooit meer te hoog

  • U verkoopt uw woning via ElkeDagGoedkoper tegen de reële marktwaarde

  • U weet in de relatief korte tijd van ca. 2 maanden waar u aan toe bent 

  • Gegarandeerd meer bezoekers op uw makelaarspagina en op Funda

  • Bij ElkeDagGoedkoper is het óók voor de koper spannend: wacht hij, dan koopt hij de woning voor een extra aantrekkelijke prijs. Maar wacht hij te lang, dan kan een ander hem te snel af zijn!

  • Voor onze klanten van Brockhoff Makelaars is deelname aan ElkeDagGoedkoper gratis


U wilt uw woning niet te koop zetten, maar verkopen

In de huidige woningmarkt zijn kopers voorzichtig en willen ze zeker niet teveel betalen. Ze wachten geduldig totdat u met uw woning in prijs zakt. En als u dan in prijs zakt, laat de praktijk vaak zien dat dit alleen een tijdelijke piek in belangstelling oplevert, maar niet voldoende is om een bieding uit te lokken. U als verkoper speelt daarbij altijd met de vraag: hoe hoog moet de vraagprijs voor mijn woning zijn en hoeveel onderhandelingsruimte moet ik inbouwen?
Het gaat om veel geld en u wilt het precies goed doen. ElkeDagGoedkoper heeft hier een unieke oplossing voor. Het zorgt ervoor dat u uw woning met extra aandacht, op een snelle manier èn voor de marktprijs verkoopt. Zowel voor woningen die nieuw op de markt komen, als voor woningen die al enige tijd zonder resultaat te koop staan.
Zo stonden de woningen die tot nu toe via ElkeDagGoedkoper verkocht zijn, al gemiddeld 388 dagen traditioneel te koop. Bij ElkeDagGoedkoper waren zij na gemiddeld 21 werkdagen verkocht!


Een kort en krachtig verkooptraject. Hoe werkt het?

Bij ElkeDagGoedkoper verandert uw vraagprijs in een dagprijs. Deze dagprijs daalt dagelijks met een vast bedrag tot aan de uiteindelijke bodemprijs. De bodemprijs wordt door u en uw makelaar gezamenlijk bepaald en ligt onder de getaxeerde marktwaarde. Over de dagprijs wordt bij ElkeDagGoedkoper niet onderhandeld; de koper accepteert de dan geldende dagprijs van uw woning. Uiteraard koopt de koper uw woning wel met de normale voorwaarden zoals financiering of een bouwkundige keuring: zo weinig mogelijk koopdrempels!De dagelijkse prijsdaling èn het duidelijk tonen van het aantal bezoekers op de website, zorgen ervoor dat potentiële kopers blijvend worden geprikkeld. En u als verkoper weet door deelname aan ElkeDagGoedkoper in een relatief korte periode waar u aan toe bent.

Per email houden wij u van de voortgang op de hoogte. Uw makelaar heeft direct inzicht in de statistieken van potentiële kopers, zodat eventuele tussentijdse bijsturing mogelijk is. Is er een bieding? Dan ontvangt u van ons een duidelijk overzicht waarin u met één muisklik uw gewenste acties aan kunt geven. Uiteraard beslist u als verkoper of u een bieding en de daarbij gestelde voorwaarden goedkeurt.

Maximale aandacht voor uw woning
Tijdens het verkooptraject zet ElkeDagGoedkoper een optimale marketing voor u in, zodat uw woning in deze korte periode zo veel mogelijk onder de aandacht komt bij potentiële kopers:

  • U of uw makelaar ontvangt van ElkeDagGoedkoper een pakket met een opvallend raambord en -poster waarmee u uw woning extra op kunt laten vallen;
  • Uw woning krijgt op Funda een unieke bewegende banner die direct linkt naar uw woning en de dagprijs op ElkeDagGoedkoper.nl. Goed om te weten: deze banner kent tot nu toe de hoogste 'click through rate' die Funda ooit heeft meegemaakt!
  • Uw woning wordt op een fraaie wijze op ElkeDagGoedkoper.nl gepresenteerd, compleet met de dagprijs èn het aantal kijkers van die dag.

      

De inzet van ElkeDagGoedkoper heeft tot nu toe altijd geresulteerd in meer bezoekers: vaak meer dan een verviervoudiging van het aantal bezoekers op uw makelaarspagina of op Funda! Het verkoopproces moet kort en krachtig zijn. Wij adviseren u daarom tijdens het ElkeDagGoedkoper-verkooptraject extra Funda producten in te zetten, zodat potentiële kopers zoveel mogelijk op uw woning worden gewezen. Zo kan uw makelaar bij Funda een Promolabel aanvragen, waarmee in
de zoekresultatenlijst direct zichtbaar is dat uw woning ElkeDagGoedkoper wordt. Ook kan uw makelaar uw woning bij Funda aanmelden als Tophuis. U wilt immers dat uw woning niet meer te koop staat, maar verkocht wordt! Aan deze producten zijn beperkte extra kosten verbonden, waarover uw makelaar u kan informeren.


Uw woning ook op ElkeDagGoedkoper?

Of heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Wij zijn bereikbaar op 020 543 7373. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar ejb@brockhoff.nl of het contacformulier invullen.
Large