Nominatie Woningmakelaar van het Jaar 2016

Winnaar publieksprijs


In 2013 wonnen we de landelijke prijs Woningmakelaar van het Jaar in de marketingcategorie, door ons 'crisis-verkoopconcept' ElkeDagGoedkoper. En in 2014 werden we landelijk tweede, in de categorie Nieuwbouwmakelaars.

Ons initiatief www.WonenBuiten.Amsterdam werd dit jaar beloond met een nominatie voor de landelijke prijs Woningmakelaar van het Jaar. We wonnen de titel helaas nèt niet, maar kregen wel de 'publieksprijs'.

Het jurycommentaar was dat "Brockhoff heel creatief heeft gedacht door de aandacht te vestigen op woningen waaraan klanten wellicht nooit gedacht hadden vanwege hun locatie, maar die exact zijn wat de klanten zoeken. Het is absoluut een hele mooie vondst. Gericht op de transactie."   Een mooier commentaar kunnen we ons niet wensen!

Onze website www.WonenBuiten.Amsterdam en de bijbehorende Facebookcommunity waren de reden voor de nominatie. We hebben deze site opgezet, om woningzoekers in de ruime regio rond Amsterdam te helpen bij het vinden van een woning. Er zijn veel dorpen, straten en wijken waar woningzoekers (nog) niet aan gedacht hebben, maar waar het héél gezellig en prettig wonen is.

Wij willen met WonenBuiten.Amsterdam graag helpen bij hun huizenzoektocht. En doordat we veel van deze woningzoekers spreken, kunnen we onze verkoop-opdrachtgevers hierdoor goed helpen door potentiële kopers op hun huis te wijzen.

En met ongeveer 4.500 volgers in slechts een paar maanden tijd, ziet het er naar uit dat velen er gebruik van maken. Stil zitten in de makelaardij is wat ons betreft geen optie. We blijven nieuwe concepten ontwikkelen om woningzoekers te helpen, en uw huis zo goed mogelijk te verkopen!
Large