Naarden - Wonen aan de Vesting

Laatste hoekwoning aan de Van Hogendorplaan


VAN HOGENDORPLAAN 26De woning ligt direct aan het groengebied en de waterpartijen van de historische vestingwallen van Naarden. Hierdoor ontstaat een zeer sfeervolle en unieke woonomgeving: de historische Vestingstad met haar gezellige winkels, vele restaurants en terrasjes ligt op loopafstand. Er is veel aandacht voor groen en het parkeren kan voor de deur. De bereikbaarheid van deze locatie is ook nog eens zeer goed. De A1 (Amsterdam-Amersfoort) is in een paar autominuten bereikbaar en ook het naastgelegen Bussum en Hilversum bevinden zich op korte afstand.

KARAKTERISTIEK HERENHUIS
Aan de van Hogendorplaan zijn ruime Herenhuizen gerealiseerd in twee korte kleinschalige blokken. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele kenmerken zoals metselwerk, houten kozijnen roede verdeling in het glas, luifels boven de entree en een langskap met dakpannen. Doordat de hoekwoningen voorzien zijn van een extra dwarskap aan de voorgevel ontstaat er een gevarieerd beeld. Er is nog slechts 1 hoekwoning aan de Van Hogendorplaan 26 beschikbaar.

INDELING
Begane grond:
Vanuit de keuken van de woningen is er uitzicht op uw voortuin. Het kavel loopt taps toe, waardoor deze aan de voorkant breder dan de woning is. De keuken is voorzien van een keuken in lichte kleurstelling. In de ruime uitgebouwde woonkamer zorgen openslaande deuren voor veel lichtinval en zij geven toegang tot de beschutte, diepe tuin (met achterom). Tevens bevindt zich in de woonkamer de trapkast.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom gelegen aan de achterzijde. De lichte badruimte is aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van tegelwerk, wastafel, zwevend toilet en douche.

Tweede verdieping:
Doordat de hoekwoning is uitgevoerd met een dwarskap, biedt deze verdieping zeer veel ruimte en heeft het de mogelijkheid om één of twee extra kamers te realiseren. Deze verdieping is ook perfect als hobbyruimte, werkplek of speelruimte. Zowel aan de voor- als zijkant is er een raam. Daarnaast is hier een afgesloten technische ruimte waarin zich onder andere de aansluiting voor een wasmachine en droger bevindt. Standaard meegenomen is een constructieve voorziening in het dak aan de achterzijde voor een (later) te plaatsen dakkapel.

Indien u de woning wilt bezichtigen, dan maken wij graag een afspraak met u.

Koopsom € 349.000,-- v.o.n.

Downloads
Plattegronden
Brochure

Websites
www.wonenaandevesting.nl
www.funda.nl

Large