Marickenlaan

ALLE TWEEKAPPERS ZIJN VERKOCHT


VERWACHTE OPLEVERING augustus 2018

Aan de Marickenlaan wordt, tussen de door Jan des Bouvrie ontworpen woningen van Wilnis Wit, gebouwd aan 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen. De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Maricken te Wilnis, waar inmiddels veel woningen al naar tevredenheid worden bewoond. De woningen van de Marickenlaan worden gebouwd met veel oog voor detail. De traditionele bouw, met mooi metselwerk en openslaande deuren naar de tuin geven de woning zijn luxe uitstraling. De woningen zijn heerlijk aan het water gelegen en hebben een royale tuin op het westen.

De afwisselende dakopbouw van de woningen zorgt voor een gevarieerd straatbeeld en afwisseling in de plattegronden van de woningen.

Bij oplevering is de woning voorzien van een luxe, complete badkamer en toilet, voorzien van tegelwerk en sanitair en complete keuken met apparatuur.

De woning is voorzien van een Puntkap, dit houdt in: standaard 3 ruime slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Op de begane grond is een zijkamer aanwezig, waar de keuken aansluitingen heen zijn geplaatst. Voor al het uitgevoerde meerwerk verwijzen wij u naar de prijslijst, die hieronder te downloaden is.

De bouw van de woning is zover dat het mogelijk is om op afspraak te bezichtigen. Ook zullen wij binnenkort een open huis organiseren. Indien u uw gegevens bij ons of op de projectwebsite achterlaat, nemen wij hierover contact met u op.

Voor de brochure klik hier

Kijk voor meer informatie ook eens op: www.demaricken.nl
Large

 

Verkoopkantoor De Maricken
Marickenlaan 1 te Wilnis  
Gedurende de vakantieperiode op afspraak geopend.