Marickenlaan

NOG SLECHTS 4 LUXE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN WILNIS


BOUW IN VOLLE GANG! VERWACHTE OPLEVERING augustus 2018

Aan de Marickenlaan wordt, tussen de door Jan des Bouvrie ontworpen woningen van Wilnis Wit, gebouwd aan 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen. De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject De Maricken te Wilnis, waar inmiddels veel woningen al naar tevredenheid worden bewoond. De woningen van de Marickenlaan worden gebouwd met veel oog voor detail. De traditionele bouw, met mooi metselwerk en openslaande deuren naar de tuin geven de woning zijn luxe uitstraling. De woningen zijn heerlijk aan het water gelegen en hebben een royale tuin op het westen.

De afwisselende dakopbouw van de woningen zorgt voor een gevarieerd straatbeeld en afwisseling in de plattegronden van de woningen. Zo hebben de woningen een woonoppervlakte van vanaf circa 170 tot 187 m² en hebben koopsommen vanaf € 595.000,00 v.o.n.

Bij oplevering zijn de nog beschikbare woningen voorzien van een luxe, complete badkamer en toilet, voorzien van tegelwerk en sanitair en complete keuken met apparatuur.

Kiest u voor een Puntkap of Halve puntkap: iedere woning heeft standaard 3 ruime slaapkamers en vrij indeelbare zolder. Op de begane grond is een zijkamer aanwezig, waar bij een aantal woningen de keuken aansluitingen heen zijn geplaatst. Ook is bij de meeste woningen al een uitbouw aan de achterzijde van 1,8 meter meegenomen. Voor al het uitgevoerde meerwerk verwijzen wij u naar de prijslijst, die hieronder te downloaden is.

De bouw van de woningen is zover dat het mogelijk is om op afspraak te bezichtigen. Ook zullen wij binnenkort een open huis organiseren. Indien u uw gegevens bij ons of op de projectwebsite achterlaat, nemen wij hierover contact met u op.

Voor de prijslijst van de woningen klik hier
Voor de brochure klik hier

Kijk voor meer informatie ook eens op: www.demaricken.nl
Large

 

Verkoopkantoor De Maricken
Marickenlaan 1 te Wilnis  
Geopend op: woensdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur