Lidmaatschap NVM

Brockhoff Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars


Brockhoff Makelaars is aangesloten bij de NVM: de Nederlandse Vereniging voor Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft al meer dan honderd jaar doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Marktinzicht, expertise en visie liggen ten grondslag aan deze positie. Er zijn inmiddels ruim 4.000 leden bij de vereniging aangesloten.

De NVM-makelaar is dé adviseur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt, de zakelijke markt en de landelijk wonen markt. NVM-makelaars onderscheiden zich ten opzichte van andere ondernemers in dit vakgebied op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Ze werken permanent aan verbetering van kennis en kunde door opleidingen, trainingen en deelname aan relevante workshops en seminars. Leden van de NVM zijn onderworpen aan tuchtrechtelijk toezicht. Dit toezicht wordt door onafhankelijke tuchtcolleges uitgevoerd.

Meer achtergrondinformatie vindt u op de website van de NVM.

Een aantal leden van ons kantoor is door de NVM beëdigd en gecertificeerd. Dit betekent dat zij gecertificeerd zijn om uw woning in verkoop te nemen of een taxatie voor u uit te voeren. Deze collega's kunt u herkennen aan de toevoeging Register Makelaar Taxateur o.z. (RMT).
Large