Kudelstaart - Thuis in Proosdij fase 2

Laatste fase: NOG SLECHTS 1 WONING BESCHIKBAAR
De verkoop van de woningen in fase 1 en 2 is zeer voorspoedig gelopen. Er is op dit moment nog slechts 1 woning beschikbaar.

De woningen in de tweede fase van Thuis in Proosdij zijn vergelijkbaar met de woningen van fase 1. Ze liggen in dezelfde straat, dichtbij de Hoofdweg en op loopafstand van de winkels en scholen. Fase 2 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen welke aan de Zijlijnstraat komen en 7 herenhuizen aan de Doelstraat. De hoekwoningen van de herenhuizen zijn wederom zeer karakteristieke en royale woningen.


21 Herenhuizen

Op de bouwlocatie aan Doelstraat en Korfstraat worden in totaal 21 rij- en hoekwoningen ontwikkeld. Omgeven door een waterpartij waar de kinderen, bij een oerhollandse winter, heerlijk kunnen schaatsen. De woningen zijn ruim van opzet. De hoekwoningen variëren in ontwerp, wat de straat een karakteristieke uitstraling geeft. In fase 2 komen er 7 tussen- en hoekwoningen met veel variaties. De woonoppervlakten variëren van 136 tot 207 m²!
De Herenhuizen zijn verkocht!


22 Tweekappers

Aan de Zijlijnstraat worden 22 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. In fase 2 worden 12 van deze statige woning gerealiseerd. Alle woningen zijn voorzien van oprit en garage! Er worden twee varianten aangeboden met een woonoppervlakte van 136 of 171 m².
Er is nog 1 woningtype E beschikbaar koopsom € 435.000 vrij op naam.

Interesse?

Neem snel een kijkje op www.thuisinproosdij.nl en bekijk de uitgebreide informatie van deze laatste fase. 

Bekijk hier alvast de:
Brochure
Prijslijst

Large