Klantenreacties


Na de verkoop of aankoop van een woonhuis of appartement, wordt door ons kantoor een enquêteformulier verzonden. Onderstaand een greep uit de reacties.

De heer en mevrouw van Z. te Amstelveen
Gelukkig hebben wij eerst ons huis verkocht en toen een groter huis gekocht. Verkoop ging best wel moeizaam, maar er waren 4 of 5 huizen in onze straat te koop. Gelukkig waren wij de eerste uit de straat die hebben verkocht. Het kopen daarna was leuk omdat er zoveel aanbod is.

De heer van V. te Amstelveen
Wij hebben gekozen voor het kantoor omdat het open is op zaterdag en tevens een groot bekend kantoor is in Amstelveen. De follow-up was zeer alert, snelle top desk appraisel van woonhuis was in een lijn met eigen verwachting en bevestigde onze vermoedens. Het was noodzakelijk in verband met de aankoop van een nieuwbouwwoning. De verkoop was zelfs nog een paar duizend euro hoger. Wij zijn uitermate tevreden.

Mevrouw Y.G. te Amsterdam
Als nieuwbouwkoper was het spannend of de financiering rond zou komen. Mede dankzij jullie goede begeleiding verhuis ik volgend jaar eindelijk naar een eigen woning.

J.W. van E. te Ouderkerk aan de Amstel
Wij hebben gekozen voor de grootste makelaar in Amstelveen, omdat wij er vanuit gaan dat de grootste makelaar de meeste contacten heeft met zoekers. Wij zijn gelukkig met onze keuze en ondanks de lastige huizenmarkt waren wij verbaasd over het aantal bezichtigingen. Uiteindelijk is het huis verkocht, de koopsom was overeenkomstig uw advies.

Mevrouw drs. T.W. te Amstelveen
De keuze voor Brockhoff Makelaars was vanzelfsprekend wegens de centrale ligging van het kantoor, de goede naam en de regionale bekendheid.

De heer mr. S. te Amstelveen
Gezien de grote naamsbekendheid hebben mijn vrouw en ik jullie gekozen. Wij wisten toen nog niet dat Brockhoff Makelaars zoveel service geeft. Dat kwam op ons over als een positieve verrassing. Nu begrijpen wij de goede naamsbekendheid. Wij zijn erg tevreden.

De heer drs. B. van der W. te Uithoorn
Zelden eerder zaken gedaan met een bedrijf dat een dusdanige ouderwetse service verleent. Wij zijn als klant foutloos door het moeilijke verkooptraject geleid op een zeer professionele en uiterst vriendelijke wijze. Een voorbeeld voor ieder bedrijf hoe je met klanten dient om te gaan.

De heer G.W. te Amstelveen 
Onze keuze was logisch omdat wij al eerder opdrachten hadden gegeven die naar grote tevredenheid zijn verricht.

De heer en mevrouw G. te Amstelveen
Uw verkoopwaarde advies viel ons tegen, een andere makelaar gaf een hoger advies. Maar wij waren niet overtuigd. Wij wisten dat Brockhoff een goede naam heeft en gelukkig hebben wij Brockhoff de opdracht gegeven met een wat hogere vraagprijs. Het resultaat was slechts één bezichtiging. Toen hebben wij de vraagprijs gewijzigd overeenkomstig het advies van Brockhoff. Na een flink aantal bezichtigingen is het huis verkocht voor € 2.000,- boven het advies. Het verbaasde ons niet dat Brockhoff nog steeds groeit in Amstelveen.

De heer T. H. te Amstelveen
Dit kantoor staat goed bekend in Amstelveen. Wij hebben meerdere kantoren uitgenodigd en Hein van Beusekom was verreweg het beste voorbereid en wist veel over het pand te vertellen, duidelijk onderscheidend van andere makelaars.

Mr. C. and Mrs. W. in K.
We would like to express in writing our gratitude and appreciation for the excellent, dedicated and professional service given to us by Mary Smith, in connection with the recent sale of our property in Amstelveen. Mary was efficient and informative and gave us consistent advice and guidance throughout the selling process which was doubly stressful as we were no longer living in the Netherlands. Please extent our sincere thanks to Mary.

De heer drs. J.G. van de V. te Uithoorn 
Eerst dacht ik dat jullie een duur kantoor zouden zijn, maar dat viel erg mee. Prima service tegen een redelijke prijs. Ga zo door!

Familie J. van de V. te Amstelveen
De duidelijke plattegronden en prachtige foto’s hebben duidelijk bijgedragen aan het verkoopsucces van ons huis. Het is echt vakwerk wat jullie leveren.

De heer van der V. te Amstelveen
Naar mijn mening doen jullie erg veel tegen een zeer redelijke prijs. Zelfs de plattegronden werden niet doorberekend en de foto's waren echt heel goed. René ten Cate gaf ons een realistisch advies en heeft het helemaal waar gemaakt.

Mevrouw de S. te Edam
Prima gevoel bij alles wat met aankoop te doen is geweest. Wij hadden al een huis op het oog en Brockhoff heeft dus niet voor ons hoeven zoeken. Wij zijn ervan overtuigd in de onderhandeling veel geld bespaard te hebben en het leverde een interessante korting op de courtage op.

De heer drs. G. en mevrouw S. van V. te Amstelveen
In deze lastige tijd nieuwbouw kopen en pas een later je eigen huis verkopen is eigenlijk niet verantwoord. Wij hebben ons heel serieus door Brockhoff (Stefan Ros) laten voorlichten en we hebben de beslissing genomen om het te doen. Ons huis was prima op tijd verkocht voor ongeveer de geadviseerde prijs.

De heer W.B. te Amstelveen
In het begin vonden wij het waardeadvies wat laag, maar later bleek dat het wel erg realistisch was. Als wij nog hoger waren begonnen, dan was het huis zeker te laat verkocht. Wij hadden nl. al een ander huis gekocht.

De heer en mevrouw van W. te Amstelveen
De heer van Beusekom maakte een degelijke indruk tijdens de bezichtiging van een appartement waarvoor hij als verkopende makelaar optrad. Later hebben wij hem ingeschakeld voor de verkoop van ons appartement. Alles is perfect verlopen en wij zullen de volgende keer weer kiezen voor Brockhoff Makelaars en vragen naar de heer van Beusekom.

De heer A. van de W. te Amstelveen
Als groot kantoor gaan jullie goed om met de vele contacten van een groot kantoor. Wij hadden relatief veel serieuze gegadigden na de start verkoop. Ons huis is derhalve op tijd en tegen een uitstekende prijs verkocht. jullie netwerk is dus inderdaad van groot belang.

De heer A.B. te Amstelveen
Zowel Leoni en Klaas zijn qua dienstverlening fantastisch. Goed en gedegen advies en echte doeners. Houden beide van aanpakken.

De heer en mevrouw B. te Amstelveen
Helaas was de opbrengst van onze woning teleurstellend, maar wij waren gewaarschuwd door René ten Cate. Gelukkig hebben wij goed geluisterd en zijn we niet te eigenwijs geweest waardoor ons huis keurig op tijd was verkocht.

De heer J.W. te Amstelveen
Wij hebben u gekozen, omdat u de meest bekende makelaar bent in Amstelveen. De service was punctueel, de terugkoppeling kon niet beter en wij hebben een relatief goede prijs voor ons huis ontvangen.

De heer H.W. van P. te Amstelveen
Wij hebben gekozen voor de grootste makelaar uit Amstelveen en wij waren eigenlijk verrast dat dat ook een hele vriendelijke makelaar is. De adviezen waren professioneel en marktgericht. Gelukkig hebben wij ons huis net op tijd verkocht.

De heer W. van der P. te Amstelveen
Jullie kantoor is een begrip in Amstelveen en omgeving. Dat is niet verwonderlijk gezien jullie klantgerichtheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak principe. Een prima basis voor succes.

Mevrouw B.B. te Amstelveen
Léoni kan zich goed verplaatsen in de wensen van de klant, is deskundig op terrein van hypotheken en fiscale wetgeving. Houdt klant regelmatig op de hoogte van rentewijzigingen en stand van zaken in het aanvraagproces. Ook na afsluiting actief in begeleiden van de klant.

De heer en mevrouw de Z. te Amstelveen
Handig dat Léoni Kok direct beschikbaar was om voor ons de beste hypotheek te regelen. Haar offerte was prima, geen bank kon de aanbieding van Léoni verbeteren.

De heer J.W. van P. te Amstelveen
Wij hadden een eerdere ervaring met het kantoor die positief was. De naam is nog steeds uitstekend. Wij hebben nu ook weer ervaren dat Brockhoff Makelaars snel is in telefonische reacties en ook een snel handelings- en denktempo heeft. Dat heeft onze verkoop positief beïnvloedt waardoor wij ons huis prima op tijd op een correcte manier hebben kunnen verkopen.

Mevrouw G. te Amstelveen
Ik had een goede ervaring uit het verleden. Voor mij is het kantoor nog steeds nummer één. Alle afspraken zijn als vanzelfsprekend nagekomen en de klantvriendelijkheid was perfect.

De heer en mevrouw A.L. en W.L. te Amstelveen
Er wordt ruim tijd besteed aan de daadwerkelijke verkoop. Wij hadden een prachtige brochure en uitstekende foto’s. De heer Stefan Ros was onvermoeibaar.

De heer A.P. te Amstelveen
KOK Amstelveen is klachtgericht en klantvriendelijk. Ze doen hun best om de materie goed uit te leggen en tevens na te denken over wat past bij de klant. Wij zijn zeer tevreden, omdat wij op korte termijn een goed advies nodig hadden, en dan ook nog op vakantie gingen. Ondanks dit hebben ze netjes alles in werk gesteld om de deadline van de projectontwikkelaar te halen. Ben zeer tevreden.

Mevrouw G.W. te Ouderkerk aan de Amstel
In het verleden waren de ervaringen met jullie kantoor prima. Wij waren verrast door de kwaliteit van de dienstverlening die minstens nog zo goed is ondanks jullie groei. Speciale dank aan Jill Loffeld.

De heer G. van Es te Amstelveen
Wij hebben Brockhoff gekozen wegens de grote naamsbekendheid. Naar onze mening valt er niets te verbeteren. Ga zo door !

De heer en mevrouw van der V. te Amstelveen
Wij kregen een tweeling en het flatje bleek echt te klein, na overleg met Dieuwke Borger hebben wij eerst onze flat verkocht met Dieuwke en daarna een woonhuis in Amstelveen gekocht. Alles verliep prima. Wij zijn erg gelukkig met ons huis (en de kinderen).

De heer en mevrouw van B. te Amstelveen
Toen wij ons huis verkocht hadden gingen we op zoek naar een appartement. Léoni Kok heeft ons op een zeer duidelijke manier voorgerekend welk hypotheekbedrag mogelijk was. Er werden genoeg appartementen aangeboden, dus hebben wij prima gekocht en Léoni heeft een prima hypotheek voor ons afgesloten.

De heer van T. te Amstelveen
Er is een beetje geluk nodig om je huis te verkopen, maar jullie brochure met plattegronden en schitterende foto’s waren misschien wel belangrijker. Prima werk en ondanks de lastige woningmarkt toch nog op tijd verkocht.