Hypotheekadvies

Het team van Brockhoff HypotheekadviesHeeft u een interessante woning gevonden op onze site of bij een bezichtiging?

Of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Hoe dan ook, u wilt ook het financiële plaatje rond krijgen. Het kopen van een (andere) woning is een belangrijke stap. De hypotheek die daarbij komt kijken, moet aansluiten op uw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Daarom is het wel zo prettig om advies in te winnen over de maximale hypotheek en de maandlasten die daarbij horen. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om u te adviseren over de mogelijkheden, zodat u gericht kunt zoeken naar een woning die past bij uw budget.  

Waarom juist de adviseur van Brockhoff Hypotheekadvies, in samenwerking met Kok Amstelveen? 

Bij het aangaan van een hypothecaire lening komt veel kijken. Wij houden het graag begrijpelijk en overzichtelijk. Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen en inventariseren en analyseren uw financiële situatie. Vervolgens geven wij u advies over de mogelijkheden voor het sluiten van een lening en de oplossingen hoe u de hypotheek kunt aflossen. Daarbij brengen wij de risico’s in kaart die u loopt gedurende de looptijd en helpen passende oplossingen te vinden. 

Wij bemiddelen voor uw hypotheekaanvraag en vergelijken daarbij zo’n 15 aanbieders. Daarbij gaat de vergelijking verder dan alleen de rente: ook de voorwaarden en verzekeringspremie zijn van belang! De kleine lettertjes leggen wij graag voor u onder een vergrootglas en wij berekenen voor u precies uw netto maandlasten. Kortom: een hypotheekadvies op maat! 

Onafhankelijk & deskundig

KOK Amstelveen werkt nauw samen met Brockhoff Makelaars en is een onafhankelijk kantoor: wij zijn adviesvrij. Wij hebben geen enkele contractuele verplichting met banken of verzekeraars. Wij zien het als onze toegevoegde waarde te zoeken naar de beste partij in uw situatie, waarbij de maandlasten en de voorwaarden moeten aansluiten op uw wensen. 
 Al onze adviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur of zelfs Erkend Hypothecair Planner. Dat houdt in, dat wij deskundig zijn op financieel en fiscaal terrein. Daarbij houden wij de gedragscode hypothecaire financieringen in acht, zodat u gerust kunt zijn van een advies dat betrouwbaar is en past bij uw budget.  We zijn er trots op dat wij door Independer uitgeroepen zijn tot beste hypotheekkantoor van de regio Amsterdam!

Meer weten over uw mogelijkheden? 

Kom gerust eens langs op ons kantoor, zodat we u kunnen voorstellen aan een van onze adviseurs. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een adviesgesprek. Belt u met 020 - 543 7373 of stuurt u een e-mail naar hypotheekadvies@brockhoff.nl of vul het responsformulier in. Wij nemen direct contact met u op!Large