De verkoop van uw woning

Uw woning verkopen met Brockhoff Makelaars


  • Persoonlijke en deskundige service 

  • Gratis en vrijblijvende verkoopwaardetaxatie

  • Bekend met alle kandidaat kopers in deze regio

  • Tegen een concurrerend all-in tarief

Het verkopen van uw woning: alleen met veel aandacht een goed resultaat!
Ons team van zeer deskundige makelaars is dagelijks met hun vak bezig. Hierdoor is alle kennis en ervaring bij ons aanwezig om u echt toegevoegde waarde te kunnen bieden bij de verkoop van uw woning. Wij verlenen u bovendien een persoonlijke service: u krijgt een vast aanspreekpunt binnen ons team, die u het gehele verkooptraject uit handen neemt. Dat dat gewaardeerd wordt blijkt uit de hoge beoordelingen die onze klanten ons via Funda geven. Daar zijn we trots op!

Gratis en vrijblijvende verkoopwaardetaxatie
Een goed en betrouwbaar advies over de verkoopwaarde van uw woning is belangrijk. Vooral nu, in een stijgende markt. Onze makelaars zijn volledig op de hoogte van alle actuele factoren die de waarde van uw woning bepalen. Naast de waardebepaling, geven wij u ook een vraagprijsadvies en doen wij u aanbevelingen voor verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning. Voor dit alles rekenen wij u geen kosten. Ook verplicht het u tot niets: de beslissing of wij uw woning mogen verkopen ligt geheel bij u. Lees hier meer over onze gratis verkooptaxatie van uw woning

Hoe vinden wij een koper voor uw woning?
Wij zijn met Brockhoff Makelaars al bijna 50 jaar in Amstelveen en omgeving actief. Dankzij onze persoonlijke manier van werken, zijn wij uitgegroeid tot het grootste kantoor van deze regio. Hierdoor hebben wij contact met bijna alle kandidaat kopers die momenteel in de markt zijn. Zij worden actief door ons op de hoogte gehouden van de nieuwste huizenaanbiedingen via onder meer onze website, mobiele
app en telefonisch- en e-mailcontact. Door het zorgvuldig omgaan met deze contacten en door dagelijks overleg met alle makelaars en assistentes over nieuwe en bestaande opdrachten, is het vaak mogelijk snel een match te maken tussen deze huizenzoekers en de woning die voldoet aan hun wensen. Met de hoogste opbrengst!

Concurrerend all-in tarief
Aan de verkoop van uw woning zijn uiteraard kosten verbonden. Om deze voor u zo helder mogelijk te maken, hanteren wij een concurrerend all-in tarief. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met onverwachte bijkomende kosten.


Meer informatie
In onze brochure Uw Huis Verkopen geven wij u graag meer achtergrondinformatie over de woningmarkt en tips over het verkoopproces.

Heeft u nog vragen of wilt u voor een offerte graag een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars maken?  We zijn bereikbaar op 020 543 7373. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brockhoff.nl of het contactformulier invullen. U wordt dan dezelfde werkdag nog door ons terug gebeld.

Large