Hilversum - Bergh & Boszicht

16 stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen in Oudhollandse architectuur


Woningzoekenden kijken steeds vaker buiten de stad, en er zijn veel mensen die wegtrekken uit de hectiek van de grote stad als Amsterdam. Maar het mooie is dat het charmante Hilversum zelf een stad op zich is! Met alle voorzieningen die je je kunt voorstellen. De locatie van Bergh & Boszicht, op het mooie Anna’s Hoeve, is wat ons betreft een pareltje. Amsterdam en Utrecht zijn snel te bereiken. Aan de rand van een schitterend natuurgebied, en op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum of NS-station. Wordt het de straat uit fietsen richting de bossen van Baarn en Hooge Vuursche? Of gezellig een drankje drinken op een terrasje? Aan u de keus!

BAM Wonen ontwikkelt er 16 grote twee-onder-één-kapwoningen, die op één van de mooiste plekjes van de stad gebouwd gaan worden. Inschrijven kan nog tot 18 december a.s. 12.00 uur. Leest u mee?


Bruisend Hilversum

Het mediapark, de televisietoren en het instituut voor beeld & geluid; iedereen kent Hilversum als mediahoofdstad van Nederland. Maar Hilversum is meer dan een omroepstad. De plaats en haar omgeving is vooral uniek door de combinatie van haar stadse karakter met een prachtige groene omgeving. Omsloten door hei, bossen en plassen is Hilversum een heerlijke plek om te wonen en te genieten van de natuur; maar wel met alle gemakken van de stad binnen handbereik.Het centrum van Hilversum heeft een gezellige mix van bekende winkelketens en typisch Hilversumse zaakjes. Tweemaal in de week is er bovendien een markt midden in het centrum, die in de top tien van markten in Nederland staat. De vele terrassen, restaurants en cafés zorgen voor een gezellige sfeer en de cultuurliefhebber kan zijn of haar hart ophalen in een van de twee bioscopen, podium De Vorstin en theater Achterom.


Hilversum is door haar ligging en maar liefst drie treinstations de ideale uitvalsbasis naar nabijgelegen steden. Met Amsterdam op twintig minuten en Utrecht op een kwartier rij-afstand profiteer je in Hilversum van de rust en natuur van het Gooi en de drukte van de omliggende steden op steenworp afstand.


Anna’s Hoeve

In de slideshow op onze website WonenBuiten.Amsterdam geven we u graag een foto-indruk van de omgeving van de bouwloactie. Met het ontstaan van de nieuwste woonwijk van Hilversum, Anna’s Hoeve, bewijst Hilversum waarom zij ook de titel ‘Tuinstad’ heeft verdiend. De wijk, gelegen aan de rand van de stad, is volop in ontwikkeling en krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de prachtig ingerichte groenstrook van de Anthony Fokkerweg met veel speel- en sportmogelijkheden en de natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.


De woonwijk speelt bovendien een belangrijke rol in de plannen van de gemeente Hilversum om in de toekomst klimaatneutraal te zijn. Niet alleen in de ontwikkeling van de woningen, maar ook bij de inrichting van de openbare ruimte. Dit omvat de keuze voor gebakken klinkers, led-verlichting en oplaadpalen voor elektrische auto’s. Tevens wordt veel aandacht gegeven aan de opzet van de centrale groene as als ecologische verbindingszonde, tijdelijk (groen) gebruik van braakliggende terreinen en natuur- en milieu educatie.

Ook het nieuwe schoolgebouw, Villa Vrolik, is klimaatneutraal. Op het dak liggen zonnepanelen, overal wordt led-verlichting gebruikt en het gebouw is voorzien van een goed ventilatiesysteem. Ook zijn er veel natuurlijke producten in het gebouw verwerkt en is er een groen natuurspeelplein.


Bergh & Boszicht

Vrijwel grenzend aan de bossen van natuurgebied Anna’s Hoeve realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject Bergh & Boszicht: 16 twee-onder-een-kapwoningen in karakteristieke Oudhollandse architectuur. De ligging in het groen van Anna’s Hoeve, de woonoppervlakte van circa 160 vierkante meter, een heerlijke tuin op het zuiden en talloze mogelijkheden om de woning in te delen en af te werken naar jouw smaak en manier van leven, maakt dat wonen in Bergh & Boszicht garant staat voor comfortabel wonen op een fantastische plek aan de rand van Hilversum.


Met de bouw van de twee verschillende woningtypes, type D en type E, draagt BAM Wonen bovendien bij aan de duurzaamheidseisen van de gemeente Hilversum. De woningen worden energiezuinig gebouwd, maar zijn vooral ook comfortabel om in te wonen. Stil, nergens tocht, altijd aangenaam op temperatuur en met een gezond binnenklimaat.


Standaard hebben de woningen een EPC van 0,4. Bovendien kunnen de woningen verder worden verduurzaamd naar een EPC van 0 waardoor ze het certificaat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouwwoning kunnen krijgen en je als koper in aanmerking kan komen voor een groenhypotheek.

Loop op deze website in 3D door uw nieuw woning en ontdek de kenmerken, plattegronden en prijzen van de woningen en ervaar de mogelijkheden om zelf je nieuwe thuis te creëren in Bergh & Boszicht. Veel plezier!

Large