Hillegom - Dok37

Start verkoop zaterdag 13 december van 11.00 tot 14.00 uur.


Aanstaande zaterdag start de verkoop van het nieuwbouwproject Dok37 te Hillegom. 

Aan de strand- en duinzijde van Hillegom worden 37 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.
De bestaande Olivier van Noortstraat wordt uitgebreid met 33 eengezinswoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen. Dus gloednieuwe woningen in een bestaande wijk.
Deze betaalbare woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief hoekkeuken en badkamer.Hillegom is het noordelijkste dorp van Zuid-Holland en de poort naar de duin- en bollenstreek. Het ligt heerlijk centraal Haarlem is binnen 15 minuten met de auto bereikt, maar ook bent u snel Amsterdam via de A4. Het NS-station ligt op loopafstand van Dok37, dus ook met het openbaar vervoer bent u snel op uw bestemming.

Praktisch naast het project ligt de gezellige dorpskern van Hillegom. Het centrum heeft een Hoofdstraat met historisch karakter en een dorpsplein met twee aangrenzende winkelkernen: de Meerstraat en het Henri Dunantplein. naast een uitgebreid winkelaanbod vindt u hier ook diverse restaurants, gezellige terrassen en cafés. 

In het project worden 4 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De woningen worden standaard voorzien van een keuken en badkamer. De woningen hebben 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De woning kan worden uitgebouwd met 1,2 of 2,4 meter om het woongemak verder te vergroten.

De eengezinswoningen hebben een beukmaat van 5,1 of 5,4 meter en standaard 3 slaapkamers. De vrij indeelbare zolder geeft de mogelijkheid voor meer slaapkamers.
De woning kan aan de achterzijde worden uitgebouwd.

Koopsommen vanaf €198.500,- v.o.n.

Heeft u interesse in de woningen van Dok37? U bent van harte welkom op de start verkoop op zaterdag 13 december van 11.00 tot 14.00 uur Hoofdstraat 142 te Hillegom (kantoor van Heemborgh makelaars) 

Voor meer informatie zie ook: www.dok37.nl

Large