Haal 24/7 uw online bestelling op bij Brockhoff Makelaars

Nu als extra service voor ù!


Steeds meer mensen bestellen online, maar de pakketjes passen vaak niet door uw brievenbus. En juist als de postbode aanbelt, bent u niet thuis. Hier zijn inmiddels in 'vastgoedland' prima oplossingen voor! 

Om het wonen in Amstelveen nog aangenamer te maken, biedt Brockhoff Makelaars u daarom graag een afhaalpunt aan. Als service voor de wijk. U bepaalt voortaan zelf wanneer u uw bestelling uit de kluisjeswand van De Buren afhaalt: 7 dagen per week, 24 uur per dag in de beveiligde inforuimte van Brockhoff Makelaars. Eenvoudig èn zonder extra kosten.

Hoe werkt het?
                 
  Doe uw online bestelling
Kies er voor uw bezorging af te halen. Werkt uw webwinkel samen met DHL of TNT? Dan kiest u kosteloos en zonder registreren Brockhoff Makelaars als afhaalpunt. Wij zijn te herkennen aan onze adresgegevens: Keizer Karelweg 223, 1181 RC te AmstelveenWordt er via PostNL of DPD bezorgd? Dan kan uw pakket nog niet rechtstreeks via de webwinkel in onze kluisjes worden bezorgd. U kunt dan gebruik maken van de burenbalie. Wij nemen dan uw pakketje voor u in ontvangst en leggen hem voor u klaar in een kluisje. Voor het gebruik van de burenbalie worden ons kosten doorberekend: u betaalt voor deze service € 1,- per pakket plus de huur van een kluisje. U kunt zich hier registreren om gebruik te kunnen gaan maken van de burenbalie.


 Ontvang een alert
Ontvang automatisch bericht per sms, via de Buren app of per e-mail wanneer uw pakket is afgeleverd in een kluisje bij Brockhoff Makelaars.


 Haal uw bestelling 24/7 op, wanneer het u uitkomt


Meer informatie
Heeft u nog vragen? Kijk dan op deburen.nl voor meer informatie. Deze service wordt u aangeboden door Brockhoff Makelaars in samenwerking met De Buren.


Large