Gratis verkoopwaardetaxatie

Gratis verkoopwaardetaxatie van uw woning door Brockhoff Makelaars


 • Een eerlijk en goed onderbouwd advies over de optimale verkoopwaarde van uw woning

 • Inclusief vraagprijs- en marketingadvies

 • Advies over verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning

 • Gratis en vrijblijvend


  Een eerlijk en goed onderbouwd advies

  Een goed en betrouwbaar advies over de verkoopwaarde van uw woning is belangrijk, juist nu in een sterk veranderende markt. Doordat we in de regio al bijna een halve eeuw marktleider zijn, zijn we betrokken bij het grootste aantal transacties. Daardoor zijn we volledig op de hoogte van alle actuele factoren die de waarde van uw woning bepalen en welke zoekers er nu in de markt zijn. Graag geven wij u een deskundig en eerlijk advies. 

  Inclusief vraagprijsadvies
  Naast de taxatiewaarde, geven wij u ook een vraagprijsadvies. Het belang van de juiste vraagprijs is in een stijgende markt namelijk groter dan ooit. Er bestaat geen vaste regel voor de verhouding tussen een vraagprijs en de werkelijke waarde van een woning. De hoogte van de vraagprijs wordt namelijk beïnvloed door marktontwikkelingen, uw persoonlijke omstandigheden en de te volgen verkooptactiek. Wij maken graag het totaalbeeld voor u op.

  Gratis en vrijblijvend
  Tenslotte geven wij u graag advies over verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning, zodat u een perfecte eerste indruk kunt gaan maken bij geïnteresseerden. Ons kantoor bestaat bijna een halve eeuw, maar we maken continue gebruik van de allernieuwste technieken. Voor dit totaaladvies rekenen wij u geen kosten. Ook verplicht het u tot niets: de beslissing of wij uw woning mogen verkopen ligt natuurlijk geheel bij u.

  Meer informatie
  Voor iedereen die een huis of appartement wil verkopen, hebben wij een brochure ontwikkeld met veel marktinformatie, tips over de verkoop en onze werkwijze.

  Heeft u nog vragen of wilt u graag direct een afspraak met een van onze makelaars maken? Wij zijn bereikbaar op 020 543 7373. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@brockhoff.nl of het contactformulier invullen. U wordt dan dezelfde werkdag nog door ons terug gebeld.

  Large