Financiële zorg voor later

Spreekt u uw spaargeld aan of eet u uw huis op?


De kranten hebben er de afgelopen tijd vol van gestaan: de eigen bijdrage in de zorg. Vóór 1 januari 2013 werd er bij opname in een zorgcentrum een eigen bijdrage gevraagd die afhankelijk was van uw belastinginkomen. Maar let op: vanaf 1 januari 2013 is dit gewijzigd!

Bij uw inkomen wordt nu 8 % van uw box 3 vermogen (zoals spaargeld en een woning) opgeteld. Dit betekent dat uw bijdrage hoger zal worden. Vaak moet dan spaargeld worden aangesproken of de woning worden opgegeten! Wij zijn veel gebeld door verontruste mensen die dit graag willen voorkomen. Voor AAn de Amstel accountants, Van
Lenning Notariaat en Brockhoff Makelaars is dat de aanleiding om onze krachten te bundelen en gezamenlijk over dit onderwerp een lezing te organiseren.

De lezing van een uur zal worden gehouden op maandag 17 juni, maandag 1 juli en dinsdag 2 juli om 20.00 uur op het kantooradres van Van Lenning Notariaat, Oranjebaan 13 te Amstelveen / Ouderkerk aan de Amstel (vanuit Amstelveen vóór de Amstelbrug links).

Wegens groot succes en vele aanmeldingen is besloten op 17 september een extra lezing te organiseren. U kunt zich nog aanmelden via onderstaande gegevens!

Programma lezing

In het eerste deel zal worden ingegaan op de nieuwe regels, die vanaf 1 januari 2013 gelden. Aan de hand van een paar voorbeelden zullen we u laten zien wat voor
een grote gevolgen deze verandering heeft.

In het tweede deelt vertelt Edwin Brockhoff over de regionale woningmarkt. Zit deze markt op slot, of valt het in deze regio nog mee? Welke woningen verkopen nog wèl, en wat zijn reële verwachtingen over de hypotheekrente?

In het tweede deel zullen wij een aantal oplossingen aan u voorleggen waardoor uw eigen bijdrage zal kunnen verlagen. De kern van de oplossingen bestaat uit het (op papier) verkleinen van uw vermogen.

Aan het eind van het programma is er gelegenheid om uw persoonlijke situatie voor te leggen aan één van onze medewerkers.

Meld u nu aan!
U bent van harte welkom bij deze lezing. Kunt u tevoren via 020 - 543 73 73 of info@brockhoff.nl laten weten op welke datum en met hoeveel mensen u komt?

Large


De eerste lezing op 17 juni was een groot succes!