Een vervolg op het succesvolle project Green Start Amstelveen

Oude kantoren maken plaats voor nieuwbouwwoningen


Begin 2015 verkochten we het project Green Start Amstelveen. Binnen een paar weken waren alle 50 woningen verkocht en de bouw is momenteel in volle gang.

Links naast de locatie aan de Amstelveense Startbaan stond een oud kantoorgebouw. Na gesprekken met de eigenaar bleken zij bereid te zijn te verhuizen waardoor er, aansluitend aan het Green Start, nog eens 18 grote eengezinswoningen aan de wijk kunnen worden toegevoegd.

Oude kantoren maken plaats voor mooie woningen voor jonge gezinnen. Prachtig nieuws!

START VERKOOP 

Datum: zaterdag 8 oktober 2016 
Tijd: 11:00 uur - 13:00 uur
Locatie: Startbaan 10 Amstelveen


Op zaterdag 8 oktober 2016 start de verkoop van nieuwbouwproject GreenStart 2. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur aan de Startbaan 10 in Amstelveen. De koffie staat voor u klaar!

Greenstart 1 is een groot succes en de bewoners wonen er inmiddels met veel plezier. Nu is het tijd voor de 2e fase. Greenstart 2 bestaat uit 18 eengezinswoningen met fraaie jaren 30-details. U heeft de keuze uit een tussenwoning van 127 m2 of een hoekwoning met zij-erker en een oppervlakte van maar liefst 149 m2. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming, een ruime achtertuin en een groen omzoomde voortuin en de woningen zijn wederom zeer duurzaam.

Tijdens de verkoopmanifestatie is het verkoopteam aanwezig om u van meer informatie te voorzien en vragen te beantwoorden. Vanaf deze dag zijn ook de brochures voorzien van prijslijst en inschrijfformulier beschikbaar. De woningen van het vergelijkbare GreenStart 1 worden inmiddels bewoond. Neem dus tijdens de start verkoop gerust een kijkje in de wijk om een goede indruk te krijgen.

Op de onderstaande kaart staat de locatie ingetekend.In totaal zullen er 18 woningen komen:

  • 4 luxe duurzame hoekwoningen met zijuitbouw en vloerverwarming
    Woonoppervlakte van ca. 149 m2, ruime voor- en achtertuin, vanaf ca. € 520.000,-
  • 14 luxe duurzame eengezinswoningen met vloerverwarming
    Woonoppervlakte 127 m2, een ruime voor- en achtertuin, vanaf ca. € 410.000,-Large

Het oude kantoorpand dat plaats gaat maken voor woningbouw.