De Provincie Verkoopt

Start verkoop van starterswoningen, vrijstaande woningen en bouwkavelsVooraf en tijdens de werkzaamheden aan de omlegging van de N201, heeft de provincie Noord-Holland een aantal woningen opgekocht om de bouwoverlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken. Nu deze overlast bij het gereedkomen van de nieuwe weg voorbij is, is het tijd de opgekochte woningen weer aan de markt terug te verkopen. Vanaf zaterdag 13 december 2014 zal dit met de eerste woningen gaan gebeuren.

Het aanbod is heel divers: van 10 gezellige starterswoningen aan de Aalsmeerderweg tot vrijstaande woningen of bouwkavels. Fasegewijs worden deze woningen via Brockhoff Makelaars in verkoop gebracht.

Op zaterdag 13 december start de verkoop van de eerste woningen aan de Aalsmeerderweg. In kerstsfeer heten wij u tussen 11.00 en 14.00 uur graag bij de woningen welkom met een oliebol, worstenbroodje, warme chocolademelk of glühwein.

Unieke starterswoningen aan de Aalsmeerderweg
Aan de Aalsmeerderweg 111 t/m 131 verkopen wij 10 unieke starterswoningen vanaf €175.000,- kosten koper. De woningen vormen samen een uniek hofje, doordat ze in twee rijen haaks op elkaar zijn gebouwd. De provincie herstelde alvast veel bouwkundige zaken aan de buitenkant, maar de koper moet aan de binnenkant nog wel aan de slag. Maar na afloop heeft u een hele gezellige woning met een diepe tuin, en voor een heel aantrekkelijke prijs!


Vrijstaande woningen in diverse prijsklassen
Tevens gaan aan de Aalsmeerderweg vier vrijstaande woningen in verkoop: van een moderne villa uit 1997 tot voormalige tuinderswoningen die u geheel een eigen stijl kunt geven. Prijzen variëren van €295.000,- tot €515.000,- kosten koper.

Diverse bouwkavels
De komende maanden zullen er diverse bouwkavels verkocht gaan worden. Van kleinschalige kavels tot grotere, met diverse mogelijkheden. Bezoek de Brockhoff Bouwkavel Beurs op 13 december om u te laten voorlichten door onze makelaars, bouwers, architecten en financieel deskundigen!


Like de facebookpagina van DeProvincieVerkoopt! U wordt dan ook op de hoogte gehouden van nieuw aanbod dat de komende maanden in Aalsmeer en Amstelveen in verkoop zal komen, waaronder nog meer vrijstaande woningen en kleine en grote bouwkavels op fraaie locaties. Onze makelaars vertellen u er graag meer over.

Graag zien wij u op zaterdag 13 december bij de woningen ter plaatse, of vanaf 14.00 uur bij de Brockhoff Bouwkavel Beurs op hun parkeerterrein aan de Keizer Karelweg 223 in Amstelveen!
Large