Wilnis - Twee-onder-één-kapwoningen

Zonninge twee-onder-één-kapwoningen in De Maricken


 De nieuwbouwwijk De Maricken krijgt steeds meer vorm. De eerste eengezinswoningen zullen binnenkort worden opgeleverd en ook met de bouw van de twee-onder-één-kapwoningen van Wilnis Wit welke ontworpen zijn door Jan des Bouvrie zijn gestart met de bouw.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
Deze ruime woningen hebben een woonoppervlakte van circa 153 m² en bieden veel keuzevrijheid en mogelijkheden. Alle woningen zijn heerlijk gelegen met een tuin op het zuiden. Je kunt de woning naar eigen smaak indelen en aanpassen. Het is mogelijk om te kiezen uit een aantal variaties op de basisplattegrond. Zo kan er op de begane grond worden gevarieerd met de zijaanbouw: deze is standaard bij de woonkamer getrokken voor een extra royale living. Maar mocht je hier liever de keuken willen plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een garage te realiseren. De woning kan ook nog verder worden vergroot met een uitbouw van 2,4 meter op de begane grond.  Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarbij de hoofdslaapkamer is voorzien van inloopkast. De multifunctionele tweede verdieping kan worden voorzien van 2 kamers en een extra badkamer. Tevens kan er een dakkapel worden geplaatst.

De woning wordt compleet opgeleverd met keuken met luxe kookeiland, complete badkamer met ligbad, vloer verwarming op de begane grond en eerste verdieping, kunststof kozijnen, 2 maal openslaande deuren, berging aan de voorzijde en zonnepanelen op het dak.

DE MARICKEN

De Maricken ligt ideaal centraal midden in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. De uitvalswegen A2, A4 en Schiphol liggen dichtbij, maar ook Vinkeveen en Woerden liggen op korte afstand. De nieuwe wijk komt tussen de Mijdrechtse Dwarsweg en de wijk Veenzijde in Wilnis te liggen waardoor faciliteiten zoals supermarkt, kinderopvang, basisscholen of het zwembad nabij zijn. De bus naar Amstelveen en Amsterdam stopt zelfs ook om de hoek!
De wijk wordt volop voorzien van waterpartijen, groenstroken en een park. De Maricken wordt afwisselend van opzet, er komen diverse typen woningen in verschillende prijsklassen, zowel koop als huur.


Voor meer informatie bezoek de website www.demaricken.nl

Large