Brockhoff Bouwkavel Beurs: ouderwets gezellig!

Initiatief om bouwkavelmarkt vlot te trekken groot succes


Op zaterdag 13 december organiseerden we een bouwkavelbeurs in kerstmarktstijl. Met als primeurs nieuw bouwkavelaanbod en de enthousiaste medewerking van bouwers, architecten, tuinontwerpers, de gemeente Amstelveen, financieel specialisten.

Iedereen bij elkaar om belangstellenden over het kopen van een kavel voor te lichten, en ons doel is bereikt! Meer dan 200 belangstellenden hebben we, onder het genot van een glas glühwein en een oliebol, kunnen voorlichten over de mogelijkheden die u bij het zelf-bouwen van een woning heeft. De burgemeester van Amstelveen, Mirjam van 't Veld, opende op passende wijze de beurs. En belangrijk: de eerste kavels zijn inmiddels gereserveerd. Wat ons betreft dus een groot succes, wat we zeker zullen herhalen!

Hieronder vindt u een korte fotoimpressie van de dag en daaronder het getoonde aanbod. Iedereen bedankt voor uw enthousiaste aanwezigheid!

Het bouwkavelaanbod
Onderaan deze pagina vindt u de banners zoals wij deze tijdens de beurs presenteerden. Belangstellenden die meer van een bepaald kavel wilden weten, krijgen de komende weken van ons persoonlijk bericht. Heeft u vragen of kon u niet aanwezig zijn? Laat het ons weten via het formulier rechts!Bouwkavelaanbod:

Onderstaand tonen wij, in volgorde van plaatsnaam, de deelnemende bouwkavels aan de bouwkavelbeurs. Heeft u interesse? We horen het graag!Indien u interesse heeft in één van de bouwkavels, kunt u dat mailen naar Edwin Brockhoff via ejb@brockhoff.nl of gebruik het formulier rechts bovenaan deze pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Large

 

Neem contact met ons op