Brockhoff Bouwkavel Beurs

Zaterdag 13 december van 14:00 tot 17:30 uur


Uw ideale huis staat vaak nèt niet te koop. Tenzij u het zelf bouwt.

Bij het zelf bouwen van een vrijstaande woning komt veel kijken. Maar als de bouw is afgerond, dan heeft u een huis als een maatpak: u bent zelf de baas over de architectuur, afwerking en inrichting. Daarbij zijn bouwkavels momenteel gunstig geprijsd!

Maar hoe organiseert u dat? Aan welke regels moet u voldoen? Wat kost het en hoe lang duurt het?

Brockhoff Makelaars organiseert daarom op zaterdag 13 december van 14:00 tot 17:30 uur een informatieve kerstmarkt met bestaand èn nieuw bouwkavelaanbod in de regio.

Naast veel en gevarieerd kavelaanbod zijn er ook architecten, ontwerpers, binnenhuisarchitecten, vergunningspecialisten van de gemeente Amstelveen en financieel experts die u graag vertellen over de mogelijkheden die er zijn. 

Van het bouwen van een woning uit een catalogus tot het volledig zelf ontwerpen: alles is mogelijk en deelnemende aannemers visualiseren graag uw wensen. In kerstsfeer spreken wij graag met u over de mogelijkheden, met een lekker glas Glühwein en bij de warmte van de vuurkorven. De burgemeester van Amstelveen, mevrouw Mirjam van 't Veld, opent de bouwkavelbeurs: Tot dan!


Locaties van de bouwkavels

Tijdens de markt presenteren wij bouwkavelaanbod in Aalsmeer, Amstelveen, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Maarssen, Lisse, Amsterdam (langs de Amstel) en de Haarlemmermeer. Met als primeur: de start van de verkoop van diverse bouwkavels in de gemeenten Amstelveen (De Schulp), Aalsmeer (Hof van FLora), Vreeland en Abcoude (Land van Winkel)! 


Waar vindt de kerstmarkt plaats?

De kerstmarkt vindt plaats op het parkeerterrein van Brockhoff Makelaars, aan de Keizer Karelweg 223 in Amstelveen. Grote tenten en een gezellig middenplein zorgen ervoor dat u bij elk weertype comfortabel met de makelaars en de deelnemers kunt spreken. Parkeren kunt u tegenover ons kantoor in de parkeergarage Stadsplein, zodat u de kerstmarkt meteen met uw kerstinkopen kunt combineren. Onze gasten krijgen twee uur gratis parkeren van ons cadeau!

Large


Deelnemers (de lijst wordt de komende weken gecompleteerd!)