Bedrijfstaxaties


Waarde advies

In diverse situaties kan het nodig zijn een betrouwbare taxatie te laten verrichten van de actuele of historische waarde van uw winkel, bedrijfsruimte, kantoorcomplex in verband met successie, om fiscale redenen of in verband met een hypotheek. 

Recent gerealiseerde transacties, veranderingen in gemeentelijk beleid, maar ook de economische situatie in Nederland en in het bijzonder in deze regio zijn van belang voor een betrouwbare schatting van de (huur)waarde. Brockhoff Bedrijfsmakelaars kan op korte termijn een waardering voor u verzorgen en deze vastleggen in een taxatierapport. Alle banken en andere geldgevers accepteren de door Brockhoff Bedrijfsmakelaars opgestelde taxatierapporten. 

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr drs ing. E.J. (Edwin) Brockhoff RMT. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 020 543 73 73. U kunt ons ook een e-mail sturen bog@brockhoff.nl of het responsformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
Large