Barendrecht - Grenenveld

24 Woonkansen in Carnisselande
START VERKOOP 27 MEI A.S. VAN 16.30 TOT 19.30 UUR

Graag nodigen wij u uit voor het start verkoopevenement op woensdag 27 mei a.s. op de bouwlocatie aan het Grenenhout in Barendrecht. Tussen 16.30 en 19.30 uur staat het verkoopteam voor u klaar met de brochures en prijslijst. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u kennis maken met deze prachtige woningen.Wonen in een rustige, fijne wijk, met de dynamiek van de stad dichtbij. Dat kan in Grenenveld! In navolging van het gerealiseerde project Hoogenboom, aan de overzijde van Avenue Carré, wordt het project Grenenveld gerealiseerd. 24 zeer royale woningen in een mooie eigentijdse stijl. Er komen vier blokken met elk 4 vierkappers en 8 tweekappers. Er is veel variatie in woningen onderling, waardoor er een speels gevelbeeld ontstaat. Bij de realisatie van deze woningen wordt veel aandacht besteed aan energiezuinige bouw en duurzame toepassingen van materialen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een lage energierekening! Kortom: fraaie architectuur met alle voordelen en gemak van nieuwbouw.

LIGGING
Binnen 20 minuten met de auto óf 30 minuten met de tram zit u zo in hartje Rotterdam. De tramhalte ligt op twee minuten lopen. Thuis pakt u net zo lekker de fiets naar het voetbalveld, de tennisbaan, de supermarkt, diverse scholen, het zwembad, de kinderboerderij of de kinderopvang. Het is bovendien heerlijk fietsen, wandelen of hardlopen langs de Oude Maas.

DE WONINGEN
De woningen worden gebouwd in de stijl van het onlangs gerealiseerde project Hoogenboom, dat ertegenover ligt. Traditionele bouw, mooi metselwerk, openslaande deuren naar de tuin en prachtige raampartijen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde. Binnen de woningtypen zelf is er veel verschil, hierdoor ontstaat een gevarieerd en speels straatbeeld. Van zowel de vierkappers als de tweekappers zijn er drie typen: met een langskap, een puntkap en een halve puntkap. Er is veel keuzevrijheid: de woningen kunnen naar wens worden uitgebreid of anders ingedeeld. Zo bepaalt u grotendeels zelf hoe uw nieuwe huis eruit komt te zien.

Koopsommen vanaf € 267.500,-- t/m € 486.000,-- v.o.n.