Amstelveen - De Heemse Heeren
START BOUW NOVEMBER! 

De verkoop van de woningen in de tweede fase is in volle gang. Op dit moment is er nog  slechts één woning in de verkoop. Voor dit bouwnummer kunnen wij u als reservekandidat noteren. Uw interesse kunt u kenbaar maken middels het hiernaast beschikbare belangstellingsformulier invullen. Wij zullen u dan voor dit bouwnummer op de reservelijst plaatsen en nemen contact met u op zodra de woning voor u beschikbaar komt. Uiteraard geven wij u ook bericht zodra alle woningen verkocht zijn.

In deze tweede en tevens laatste fase worden 29 woningen gerealiseerd verdeeld over woningtype A, B en C. De woningen worden gerealiseerd in de Westwijk in de zogenoemde Kastelenbuurt. De wijk kenmerkt zich met veel groen, water en speelruimte voor kinderen. De woningen zijn standaard voorzien van volledige vloerverwarming, zonnepanelen, complete badkamer en drie tot vijf (slaap)kamers zijn mogelijk. Woningtype A en B zijn standaard voorzien van een uitbouw op de begane grond en zijn gelegen aan het water. Bij de woningen van type C behoort het tot de mogelijkheden om de woonkamer te vergroten.


Type A  Verkocht onder voorbehoud


In fase 1 al met veel enthousiasme ontvangen: deze grote en zeer brede woning aan sierwater. In deze tweede fase brengen we opnieuw 12 woningen van dit type in verkoop. De woningen worden op de begane grond met  ruim twee meter uitgebouwd en krijgen hierdoor maar liefst 154m² woonoppervlakte. De achtertuinen liggen aan sierwater op het zuiden. Op dit moment is er nog slechts één woning van type A beschikbaar met een koopsom van € 410.000,-- v.o.n.

-          Woonoppervlakte van circa 154 m²

-          Extra brede woning van 7.20 meter breed!

-          Begane grond standaard 2.20 meter uitgebouwd

-          Achtertuin aan het water van circa 9,5 meter diep op het zuiden en met speels
           hoogteverschil

-          Inpandige berging aan de voorzijde

-          Vloerverwarming door hele woning
Type B  VERKOCHT
De type B woningen lijken zeer veel op type A: het enige verschil is dat de uitbouw van type B één in plaats van twee meter is, hierdoor komt het woonoppervlakte uit op 147 m². De woningbreedte van 7.20 meter komt elke kamer in huis ten goede: het levert vier mooie ruime slaapkamers op en ook de mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer en een tweede badkamer. De tuinen grenzen aan sierwater en zijn gelegen op het westen.

Van type B zijn alle woningen verkocht!

-          Woonoppervlakte van circa 147 m²

-          Extra brede woning van 7.20 meter breed!

-          Begane grond standaard 1 meter uitgebouwd

-          Achtertuin op het westen grenzen aan het water

-          Inpandige berging aan de voorzijde

-          Vloerverwarming door hele woning


Type C  VERKOCHT


Ideale gezinswoningen met 113 m² woonoppervlakte. De woningen komen te liggen in een straat zonder doorgaand verkeer en dit biedt een heerlijke speelomgeving voor uw kinderen. Standaard zijn er drie slaapkamers op de verdieping en de zolder is ruim genoeg om ook hier één of zelfs twee extra werk- of slaapkamer te maken. De tuinen zijn voorzien van een berging en een achterom.

Alle woningen van het type C zijn inmiddels verkocht!

-          Woonoppervlakte van circa 113 m²

-          Achtertuin voorzien van berging  en achterom

-          Standaard 3 slaapkamers en mogelijkheden voor extra kamer

-          Vloerverwarming door hele woning
Kijk voor meer informatie op www.deheemseheeren.nl. of download onderstaand de informatie.

Type A
Brochure
Plattegronden
Plattegronden meerwerkmogelijkheden


Bergingen
Plattegronden