Aan de Braassem fase 2C - Verkoop gestart!

Wonen midden in de Randstad, op 20 autominuten van Amsterdam, Schiphol en Den HaagIn Roelofarendsveen krijgt de wijk Aan de Braassem steeds meer vorm. In de nieuwbouwwijk gelegen aan de Braassemdreef wordt inmiddels met veel plezier gewoond. De wijk krijgt een nieuwe uitbreiding: fase 2c; de diverse eengezinswoningen vormen straks de nieuwe entree van de wijk.

VERKOOP NIEUWSTE FASE 2C IS GESTART!

Na de succesvolle verkoop van de eerdere fasen is onlangs de verkoop van 27 nieuwe eengezinswoningen gestart, met een breedte van 5,4 en 5,7 meter. Een groot deel van de woning heeft een, aan het water gelegen, achtertuin op het zuiden.

Op de projectwebsite www.aandebraassem.nl kunt u informatie over de woningen vinden.

Indien u belangstelling heeft voor de aangeboden woningen dan kunt u contact opnemen met de afdeling nieuwbouw via nieuwbouw@brockhoff.nl of via 020-543 73 75.
Vanwege de vakantieperiode is het verkoopkantoor op de bouwlocatie alleen op afspraak geopend. 

Koopsommen vanaf € 340.000,- v.o.n.


Aan de Braassem telt ook 8 twee-onder-één-kapwoningen, waarbij de u volop de gelegenheid krijgen om uw woonwensen te vertalen naar uw eigen woning. De woningen zijn gelegen aan een kindvriendelijke doorlopende straat en liggen allen met een naar het zuiden toe gerichte achtertuin aan doorgaand vaarwater met een doorvaarhoogte van 1.60 m! Een aanlegsteiger voor uw boot(je) behoort tot de mogelijkheden.

De woningen zijn zeer ruim in opzet met 153 m2 woonoppervlakte en ook nog eens naar wens aan te passen.

Contact en inschrijven:Large