54 appartementen aan het Kostverlorenhof Amstelveen

Een spraakmakend project van Caransa Groep


100% VERHUURD !

De verbouw is inmiddels in volle gang en naar verwachting worden de appartementen na de zomervakantie 2015 opgeleverd. De brochure is verkrijgbaar op kantoor en tevens kunnen alle documenten via deze site gedownload worden.Het Cobra Kwartier ligt op een geweldige plek in Amstelveen: direct aan het winkelcentrum Kostverlorenhof, bij de halte van de sneltram die je binnen 20 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt en op fietsafstand van Amsterdam Zuid. De voormalige kantoortoren wordt volledig omgebouwd naar 54 moderne en duurzame huurappartementen met met ruime balkons. Na afloop zult u het kantoorgebouw niet meer herkennen!

Het appartementengebouw bestaat uit 9 verdiepingen en er worden 3 verschillende typen 2-kamerappartementen gerealiseerd. De appartementen worden tot in detail afgewerkt en compleet opgeleverd inclusief luxe keuken voorzien van Boretti apparatuur bestaande uit afwasmachine, koelkast met vriesvak, inductie kookplan en schouwkap. De badkamer is voorzien van tegelwerk met grijze vloertegel en witte wandtegel, een badkamermeubel met 2 lades en stortdouche. Daarnaast beschikt het appartement over een complete separaat toiletruimte. Tevens is het gehele appartement voorzien van een houten vloer en worden de wanden wit afgewerkt. Uiteraard kunnen de eerste huurders een keuze maken uit een aantal materialen. Op kantoor zijn alle materialen te bekijken en bij de downloads kunt hiervan een impressie vinden.

Ook zijn de appartementen voorzien van ruime balkons die toegankelijk zijn middels schuifpuien welke voor veel licht zorgen en een prachtig uitzicht bieden. De appartementen worden hoofdzakelijk verwarmd middels vloerverwarming. Bij ieder appartement hoort een separate berging gelegen op dezelfde etage als het appartement. Deze varieert in grootte van circa 3 tot 5 m² en is voorzien van elektra. Indien een extra kamer gewenst is, behoort dit tevens tot de mogelijkheden.

Kortom, een tot in de puntjes verzorgd appartement. U hoeft alleen nog maar uw spullen te verhuizen en uit te pakken!

Type Verf  Verhuurd                                      
Woonoppervlakte van circa 66 m²  
Balkon van circa 7 m² 
Huurprijs € 1.125,-- per maan

Type Verf +
Verhuurd
Woonoppervlakte van circa 63 m²
Balkon van circa 10 m²  

Huurprijs vanaf € 1.025,-- per maand                 Type Palet
Verhuurd                                              
Woonoppervlakte van circa 51 m²      
Balkon van circa 14 m²
Huurprijs vanaf € 800,-- per maand  

Type Palet + Verhuurd                 
Woonoppervlakte van circa 51 m²

Balkon van circa 15 m²
Huurprijs vanaf € 825,-- per maand


Type Penseel Verhuurd
Woonoppervlakte van circa 58 m²
Balkon van circa 20 m²

Huurprijs vanaf € 950,-- per maand

De huurprijzen zijn exclusief het maandelijkse voorschot servicekosten van ca. € 40,-- p/mnd


Voor de huur geldt de volgende inkomenseis:
- Bruto jaarsalaris minimaal gelijk aan 40 x de maandhuur
- Bij tweeverdieners: Beide bruto jaarsalarissen tezamen minimaal gelijk aan 60 x de maandhuur
Onderstaand een impressie van het oude kantoorgebouw in 2013, de sloopwerkzaamheden in 2014 en de artist impression zoals het gebouw er in 2015 uit komt te zien.Large

 


Neem contact met ons op