2 Bezoekers hebben deze woning vandaag bekeken!
Large

Verkocht onder voorbehoud

6 kamer vrijstaande woning te koop

Ranonkelstraat 7
1171 ML Badhoevedorp
32x32 house
260 m²
32x32 bedroom
4

€ 925.000 v.o.n.


De bouw van deze ruime, modern ontworpen villa start nog dit jaar!

In de rustig gelegen Ranonkelstraat, in het kleinschalige nieuwbouwplan De Slingertuin, wordt op een kavel van circa 562 m2 deze ruime villa gebouwd. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 260 m2. Tevens is er een ruime garage aanwezig. Aan de voorzijde van de kavel bevinden zich 2 parkeervoorzieningen.

De ruime entree van circa 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer welke gelegen zijn op de begane grond bereiken. Deze villa is qua indeling nog in te delen naar uw woonwensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Of wat dacht u van een woonkeuken van circa 50 m²? De villa is voorzien van een serre met rondom glas en openslaande deuren naar de tuin. Heerlijk om te genieten van de zon en uw prachtige tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20 m². De zeer ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet (indien gewenst seperaat), ligbad, douche en wastafelmeubels.

De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van circa 11 en 13 m² waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van circa 46m² groot. Ook een extra badkamer zou op deze woonlaag tot de mogelijkheden behoren. Tevens zou in samenspraak met de aannemer de 2e verdieping worden vergroot. Hierbij verkleint het dakterras.

Keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd wat u de volledig vrijheid geeft om hierin keuzes te maken.

De bouw van de villa zal spoedig gaan starten. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

De getoonde foto's zijn sfeerfoto's van de wijk. De beschikbare woning staat hier niet op afgebeeld.

Koopsom € 925.000,- v.o.n.

Vergelijk Vergelijk
Brochure Printen
Fout melden

Neem contact met ons op